Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratiswaarzegster.nl


  Gratis waarzegster kijkt voor u gratis in haar kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze gratis waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op gratiswaarzegster.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Faraz
  Ervaring met waarzegster Faraz
  Faraz toppertje. dank voor je fijne gesprek . tot snel.




Ervaring van anoniem met waarzegster Faraz   Ervaring van anoniem met waarzegster Faraz   Ervaring van anoniem geplaatst op 17 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Faraz  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Joke
  Ervaring met waarzegster Joke
  Je helpt me altijd super. Je had ook deze keer weer gelijk. Een positief bericht en kreeg een positief bericht terug. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Katie met waarzegster Joke   Ervaring van Katie met waarzegster Joke   Ervaring van Katie geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Super bedankt voor je luisterend oor en voor je advies. Je bent meer dan 10 sterren waard. Je bent altijd behulpzaam en zo lief en respectvol thanks.




Ervaring van Wen met waarzegster Gazali   Ervaring van Wen met waarzegster Gazali   Ervaring van Wen geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Monique, jij hebt mij al zo vaak en duidelijke voorspellingen gedaan. Ook iedere keer met de nodige uitleg. Heel knap Monique ik kijk vol bewondering naar je gave. Jij bent een TOP MEDIUM. Echt voor veel mensen een aanrader. Grtjs Patrick.




Ervaring van Patrick met waarzegster Monique   Ervaring van Patrick met waarzegster Monique   Ervaring van Patrick geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dag, ik ben Andre. Gisterenavond heb ik met u kontakt gehad en ben heel tevreden over u. Het beste, Andre.




Ervaring van Andre met waarzegster Dirk   Ervaring van Andre met waarzegster Dirk   Ervaring van Andre geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dirk, U bent de beste. Hartstikke bedankt, ik was helemaal stomverbaasd met de mond open luisterde ik naar wat u allemaal vertelde. Over O., plannen vakantie, over mijn werk en mijn bazen, het klopte allemaal. Kort en krachtig. Bedankt groetjes Tineke.




Ervaring van Tinike met waarzegster Dirk   Ervaring van Tinike met waarzegster Dirk   Ervaring van Tinike geplaatst op 15 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Je had diverse zaken voorspeld en het klopte. Dank je wel in ieder geval voor je lieve bemoedigende woorden als ik uit mijn vertrouwen ben wat de liefde en situatie waarin ik zit betreft. Je weet wat en wie ik bedoel, hierin zal ik nog wat geduld moeten hebben en vertrouwen houden. Tot nu heb je altijd gelijk gehad. Ik hoop voor jou dat heel veel mensen jou mogen bellen, want je bent afgezien van een geweldig lieve dame ook nog eens heel erg goed in je paranormale gaves en daarmee je voorspellingen. Dikke kus en knuffel. XXX.




Ervaring van G met waarzegster Tess   Ervaring van G met waarzegster Tess   Ervaring van G geplaatst op 15 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Malie
  Ervaring met waarzegster Malie
  Allerliefste Malie, ik ben je heel dankbaar voor het " verhelderend " gesprek. Je bent een super medium, lieve groetjes.




Ervaring van marianne met waarzegster Malie   Ervaring van marianne met waarzegster Malie   Ervaring van marianne geplaatst op 15 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johan
  Ervaring met waarzegster Johan
  Johan, ik hoefde jou niet veel te vertellen, want je ziet en voelt het heel goed aan. Jij behoort tot de betere hier op de lijn, echt top. Bedankt voor de voorspellingen, inzichten en steun. Tot later.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Johan   Ervaring van Anoniem met waarzegster Johan   Ervaring van Anoniem geplaatst op 14 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Monique heeft reeds enkele malen voorspellingen gedaan welke telkens tot op de dag zijn uitgekomen. Onverklaarbaar. 1 van de beste op de lijn.




Ervaring van E met waarzegster Monique   Ervaring van E met waarzegster Monique   Ervaring van E geplaatst op 14 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ashraya
  Ervaring met waarzegster Ashraya
  Ashraya , wil je op deze manier toch even laten weten hoe goed je bent. Ik heb al enkele keren naar jou een mail gedaan en steeds opnieuw trek je mij daar door en geef je me het vertrouwen. Je bent ook vlug om te reageren wat leuk is. Bedankt vr alles. Evi.




Ervaring van Evi met waarzegster Ashraya   Ervaring van Evi met waarzegster Ashraya   Ervaring van Evi geplaatst op 14 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Ashraya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tancy
  Ervaring met waarzegster Tancy
  Tancy je wordt echt onderschat. Super bedankt voor je reading gisteren. Het voelde net alsof ik met een vriendin sprak. Je bent een aanrader. Lots of love from New York xxzxx.




Ervaring van Nunu met waarzegster Tancy   Ervaring van Nunu met waarzegster Tancy   Ervaring van Nunu geplaatst op 13 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Maddy
  Ervaring met waarzegster Maddy
  Oh Maddy je hebt een favoriet erbij. Super bedankt voor de Reading. In no time vertelde je mij hoe hij zich voelde en de uitkomst. Echt een aanrader.




Ervaring van Nooria met waarzegster Maddy   Ervaring van Nooria met waarzegster Maddy   Ervaring van Nooria geplaatst op 13 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Maddy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tineke
  Ervaring met waarzegster Tineke
  Super vriendelijke vrouw met zeer rustgevende stem.
Je kunt alles vragen en als Tineke het weet zegt ze dat ook altijd eerlijk
Ze draait nergens omheen is open en eerlijk.
Mijn kaartlegging van ruim half jaar terug is bijna alles wat besproken is uitgekomen .
Er kunnen nu nog steeds dingen uitkomen dus wie weet komt de rest ook uit.
Over een paar dingen had ik niet gelooft ze zouden gebeuren, en toch kwamen ze uit
Tineke is echt geweldig, ik ga haar zeker vaker bellen nog.

Grt van dierenvriend N.




Ervaring van N. met waarzegster Tineke   Ervaring van N. met waarzegster Tineke   Ervaring van N. geplaatst op 13 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Malie
  Ervaring met waarzegster Malie
  Ik ervaar de telefoon gesprekken als verhelderend en ze helpt me inzicht te krijgen over hoe het met de planeten eenheidsbewustzijn en dimensies gaat. Ze geeft geen antwoorden maar helpt je de juiste richting op.




Ervaring van marthe met waarzegster Malie   Ervaring van marthe met waarzegster Malie   Ervaring van marthe geplaatst op 12 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Angelique
  Ervaring met waarzegster Angelique
  Heel erg bedankt voor het aanmoedigende gesprek. Als ik iemand aanraad zal het zeker u zijn. Dank u echt waar.




Ervaring van sindy met waarzegster Angelique   Ervaring van sindy met waarzegster Angelique   Ervaring van sindy geplaatst op 12 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Angelique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Zow dan wat ben jij goed. Je gaf aan dat er een breuk rond 29 april kwam, uiteindelijk is dat 2 dagen later gewoon gebeurd. ik had die datum los gelaten, dacht er niet eens meer aan, totdat ik het nog eens na las wat je verteld had. Ongelofelijk hoor.




Ervaring van marieke met waarzegster Monique   Ervaring van marieke met waarzegster Monique   Ervaring van marieke geplaatst op 12 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annelys
  Ervaring met waarzegster Annelys
  Meer dan een jaar geleden sprak ik Annelys en enkele dagen geleden (05.2019) opnieuw. Annelys blijft me verbazen met haar inzichten. Zonder uitleg van mij weet ze zaken te duiden. Annelys is oa door haar sterk empatisch vermogen ook aangenaam om mee te praten. Haar moet je bellen voor concrete antwoorden en duidelijkheid.




Ervaring van Sarah met waarzegster Annelys   Ervaring van Sarah met waarzegster Annelys   Ervaring van Sarah geplaatst op 12 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annelys
  Ervaring met waarzegster Annelys
  Mooi consult, dank je wel.




Ervaring van C met waarzegster Annelys   Ervaring van C met waarzegster Annelys   Ervaring van C geplaatst op 11 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annelys  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Danie
  Ervaring met waarzegster Danie
  Super goed medium, en ook heel vriendelijk. Ik hoop dat het uitkomt wat je hebt voorspeld.




Ervaring van C. met waarzegster Danie   Ervaring van C. met waarzegster Danie   Ervaring van C. geplaatst op 11 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Veel sterkte Gunther met dit verlies. Ik ga kaarsje Branden. Je bent een topper.




Ervaring van Kim met waarzegster Gunter   Ervaring van Kim met waarzegster Gunter   Ervaring van Kim geplaatst op 11 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Dirk, langs deze weg bedank ik jou. Ik was beetje nerveus omdat ik dacht dat je mijn probleem niet zou begrijpen. Maar niks was minder waar. Hoe het verder zou gaan heb je me duidelijk uitgestippeld. En alles lijkt erop dat het zo verloopt. Je bent een talent. Liefs, Monique.




Ervaring van Monique met waarzegster Dirk   Ervaring van Monique met waarzegster Dirk   Ervaring van Monique geplaatst op 11 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tancy
  Ervaring met waarzegster Tancy
  Over het universum gesproken. we hangen op en de gebelde tijd exact 11.11. Dank je wel. No nonsens en het komt overeen met wat ik doormaak. Tot snel.




Ervaring van R met waarzegster Tancy   Ervaring van R met waarzegster Tancy   Ervaring van R geplaatst op 10 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marie
  Ervaring met waarzegster Marie
  Wat een mooi consult had ik van u afgelopen week. Een paar weken geleden had ik ook een gesprek met u. In de kaarten zag u verschillende gebeurtenissen. Een aantal zijn al uitgekomen. Verbazend dat u dat kan zien. Ik heb daardoor vertrouwen dat het goed komt. Ik ga u snel weer bellen.




Ervaring van Fan met waarzegster Marie   Ervaring van Fan met waarzegster Marie   Ervaring van Fan geplaatst op 10 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  lieve Monique, WOW wat ben jij goed zeg. Die baan heb ik inderdaad gekregen zoals je had voorspeld. Dank je wel. Groetjes E.




Ervaring van E. met waarzegster Monique   Ervaring van E. met waarzegster Monique   Ervaring van E. geplaatst op 9 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Danie
  Ervaring met waarzegster Danie
  Lieve Danie, wat ben ik blij dat U er weer bent. Het was fijn U vandaag te spreken en de vooruitgang van mijn situatie met U te bespreken.
Dank U wel dat U mij altijd zo rustig en kalm te woord staat. U heeft mij dingen laten ervaren en mij rust gegeven en beschermd. Ik leef weer en heb weer zin in om vooruit te kijken, weer blij te zijn. Dank U wel Lieverd.




Ervaring van l met waarzegster Danie   Ervaring van l met waarzegster Danie   Ervaring van l geplaatst op 9 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bhartie
  Ervaring met waarzegster Bhartie
  BAM. Je was de enige die zag dat mijn sollicitatie op niets uit zou lopen. Echt top reading. Nu wachten op de uitkomst van de andere voorspellingen. Dank je.




Ervaring van A met waarzegster Bhartie   Ervaring van A met waarzegster Bhartie   Ervaring van A geplaatst op 9 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bhartie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, je consult geeft terug wat moed. Ik zal mijn best doen om er in te geloven. Dank je wel.




Ervaring van Cindy met waarzegster Donna   Ervaring van Cindy met waarzegster Donna   Ervaring van Cindy geplaatst op 9 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Danie
  Ervaring met waarzegster Danie
  Hoi, je gaf me een heel blij gevoel. Ik ga zeker nu doen wat je me vroeg. Ik ben de dame met de spiegel waar ik de foto op moest leggen. Ik dank je en wens je veel liefde en licht toe. Ik laat me horen als het resultaat er is.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Danie   Ervaring van Anoniem met waarzegster Danie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve, warme Thaiis. Ik zou alle dagen naar jou kunnen bellen, uren aan een stuk. Je weet me altijd terug kracht en moed te geven. Je bent zo een positieve en oprechte vrouw. Duizendmaal dank voor de mooie gesprekken en de ongelooflijke hulp die je me geeft tijdens mijn transformatieproces.




Ervaring van Val met waarzegster Thaiis   Ervaring van Val met waarzegster Thaiis   Ervaring van Val geplaatst op 9 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Lieve Meine. Soms als het tegen zit of moeilijk is ben ik blij dat ik even met je kan praten. Veel dingen zijn uitgekomen die je me verteld. Altijd duidelijk zonder veel te vragen. Je bent meer dan 5 sterren waard. Tot snel. Heel veel liefs T.




Ervaring van T met waarzegster Meine   Ervaring van T met waarzegster Meine   Ervaring van T geplaatst op 8 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anny
  Ervaring met waarzegster Anny
  In een woord WAUW. Ik heb u zojuist gesproken over T. en nogmaals bedankt. Ik ben zo blij dat ik u heb leren kennen .Heel veel liefs Nathalie.




Ervaring van Nathalie met waarzegster Anny   Ervaring van Nathalie met waarzegster Anny   Ervaring van Nathalie geplaatst op 8 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Hoi Sabine, ik heb een heel fijn gesprek met je gehad. Je had 3 voorspellingen gedaan waarvan 2 meteen na ons gesprek al zijn uitgekomen. Kan niet wachten tot de andere voorspelling uitkomt wat betreft de liefde. Ik houd je op de hoogte.
Gr. Cindy.




Ervaring van Cindy met waarzegster Sabine   Ervaring van Cindy met waarzegster Sabine   Ervaring van Cindy geplaatst op 7 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marie
  Ervaring met waarzegster Marie
  Wat heeft u het goed gezien vorige maand. De voorspelling is uitgekomen, precies gegaan zoals u zei. Marie u bent een vriendelijke, bescheiden vrouw die de waarheid zegt. Een aanrader.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Marie   Ervaring van Anoniem met waarzegster Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Beste Jarno. Ik wil je heel erg bedanken met mij de juiste richting aangeven. Je bent een topper. Ik weet nu wat ik wel en niet moet doen. Bedankt. Liefs Cynthia.




Ervaring van Cynthia met waarzegster Jarno   Ervaring van Cynthia met waarzegster Jarno   Ervaring van Cynthia geplaatst op 7 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Gratiswaarzegster.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Gratiswaarzegster.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratiswaarzegster.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratiswaarzegster.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden