Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratiswaarzegster.nl


  Gratis waarzegster kijkt voor u gratis in haar kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Cor
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op gratiswaarzegster.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Hoi Cor, het was fijn om je na lange tijd weer gesproken te hebben. Je kan goed luisteren, weet waar het om draait en geeft duidelijk advies. Zowel voor korte als langere gesprekken, de juiste keuze. Ik ben in elk geval blij met je. Groetjes van Christa.




Ervaring van Christa met waarzegster Cor   Ervaring van Christa met waarzegster Cor   Ervaring van Christa geplaatst op 18 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Lieve Cor,

Dankjewel voor de bijzondere ervaringen tijdens onze gesprekken. Je hebt geen idee hoe dit op persoonlijk en zielsniveau voedt. Tijdens de gesprekken vertaal jij wat er op energetisch niveau speelt, verbindt er duidelijke taal aan en tegelijk vindt er een heling plaats. Je bent een belangrijk onderdeel geweest in mijn transformatie proces naar een vrij leven en ondernemen. Verder kan ik mijn eigen innerlijke tweeling ziel omarmen, mijn innerlijk kind, hogere zelf en ziels missie beter begrijpen. Tegen de mensen die opzoek zijn naar echte groei op spirit niveau wil ik meegeven om jou te contacten. Er open en puur in te gaan.
Dank dank nogmaals.
Liefs G.




Ervaring van geral met waarzegster Cor   Ervaring van geral met waarzegster Cor   Ervaring van geral geplaatst op 30 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Beste Cor,
Zoveel steun en goede raad ontving ik van je, ik blijf doortastend en heel allert de zaken opvolgen. Zoals je zei blijkt dit toch heel heel nodig te zijn.
Alles wat je me gaf als raad en advies doe ik nog steeds.En het blijkt heel noodzakelijk te zijn, alles wat jij me doorgaf klopt ten volle.
Ik ben blij dat je er was. Hopelijk tot gauw nog es, momenteel kan ik je niet contacteren.




Ervaring van Marie met waarzegster Cor   Ervaring van Marie met waarzegster Cor   Ervaring van Marie geplaatst op 27 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Cor ik wil je bedanken. Verbinding viel voor de tweede keer weg. Omdat alles wel verteld was, belde ik niet nog een keer. Het klopt van het toneelspel en het klopt van haar vader en moeder. Het is slechts een kwestie van tijd. Groet M.




Ervaring van M met waarzegster Cor   Ervaring van M met waarzegster Cor   Ervaring van M geplaatst op 19 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  u bent een heel rustig en prettig persoon om mee te praten. U geeft ook hele goede adviezen die ik zeker na ga komen want ik zie nu al veranderingen na een week u gesproken te hebben. Vanochtend heeft u mijn onrust ook weggehaald en advies gegeven. Heel prettig allemaal en ben nu ook rustig en weet dat ik de goede weg bewandel. Ik dank u voor deze gesprekken en bel u zeker nog een keer.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Cor   Ervaring van Anoniem met waarzegster Cor   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Dank je wel Cor. Je readings zijn helder en duidelijk en raken precies de kern. Chapeau. Het heeft mij veel innerlijke rust gegeven.




Ervaring van Thea met waarzegster Cor   Ervaring van Thea met waarzegster Cor   Ervaring van Thea geplaatst op 31 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Heel fijn antwoord duidelijk fijne richtlijnen .
Dingen die bij ne zelf herken worden bevestigd.
Dank je wel cor .




Ervaring van Lies met waarzegster Cor   Ervaring van Lies met waarzegster Cor   Ervaring van Lies geplaatst op 2 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Lieve Cor. Bedankt voor het aangename en duidelijke gesprek. Je hebt me terug wat rust en hoop gegeven betreffende de toekomst. Groetjes en tot snel.




Ervaring van Michele met waarzegster Cor   Ervaring van Michele met waarzegster Cor   Ervaring van Michele geplaatst op 31 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Dag Cor, vandaag heb ik met je gesproken. Wat een fijn gesprek. dankjewel. Jouw advies was zuiver. Gelijk benoemde je de kern. Mijn hartje weet dat je het bij het rechte eind hebt. Loslaten is moeilijk en heeft even tijd nodig. Fijn, dat je mij de bevestiging gaf dat het geen afwijzing van mij als vrouw is, maar het onvermogen van de ander (de patient zoals jij het noemde). Je hebt me goed op weg geholpen, lieve Cor. Een hartelijke groet uit het zuiden van het land.




Ervaring van L. met waarzegster Cor   Ervaring van L. met waarzegster Cor   Ervaring van L. geplaatst op 13 april 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Prachtige reading. Goeie adviezen en heel eerlijk en direct. Een echte aanrader. Dank u hartelijk.




Ervaring van chantal met waarzegster Cor   Ervaring van chantal met waarzegster Cor   Ervaring van chantal geplaatst op 28 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Hoi Cor, wat was dit weer een fijn gesprek ,jij begrijpt mij helemaal zonder woorden en geeft mij altijd goede raad als ik weer eens een probleem heb. Dank je wel Cor ik ben erg blij dat ik je weer heb gesproken .heeft mij erg goed gedaan .de allerliefste groeten van mij Geesje.




Ervaring van geesje met waarzegster Cor   Ervaring van geesje met waarzegster Cor   Ervaring van geesje geplaatst op 15 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Bedankt Cor voor het gesprek. credits waren spijtig genoeg op, je geeft rust en vertrouwen. vind u echt een heel goed medium.




Ervaring van wendy met waarzegster Cor   Ervaring van wendy met waarzegster Cor   Ervaring van wendy geplaatst op 1 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Dank je wel Lieve Cor voor alles wat ik mocht beleven met mijn licht gidsen en Angelen .Je bent de Beste ik voel de positieve Energy door mijn hele Lichaam.
U bent een van ze kreeg ik net door vandaar dat ik die reis mocht doen via U.
Blijf Bestaan Cor en Blijf Naast me .
Veel Liefs Beste Cor.




Ervaring van LeyLa met waarzegster Cor   Ervaring van LeyLa met waarzegster Cor   Ervaring van LeyLa geplaatst op 17 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  lieve cor,
ik was weer weggevallen want mijn tegoed was op.
heel erg bedankt voor uw goede waarnemingen omtrent de ex van mijn man .
u heeft een hoop opgehelderd en mij meer zelfverzekerd laten voelen omtrent mijn situatie. Ik zal u spoedig terugbellen om over mijn zoontje verder te kletsen. have a blessed day en zeer bedankt voor al hetgeen wat u voor de medemens doet. groetjes isabella.




Ervaring van isabella met waarzegster Cor   Ervaring van isabella met waarzegster Cor   Ervaring van isabella geplaatst op 14 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Een goede vriend die mij zou verraden, waarin ik je absoluut niet geloofde, is waarheid geworden. Onvoorstelbaar, hoe wist je dit.




Ervaring van C. met waarzegster Cor   Ervaring van C. met waarzegster Cor   Ervaring van C. geplaatst op 25 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Dank je wel cor voor positief steun die ik altijd van je mag krijgen en horen.
Kort en helder en ook wat er gebeurt ik blijf met beide benen op grond.Ik ga nu snel dat doen wat mijn vader je doorgaf melk met honing:) Liefs LeyLa.




Ervaring van LeyLa met waarzegster Cor   Ervaring van LeyLa met waarzegster Cor   Ervaring van LeyLa geplaatst op 13 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Your Are The Best Cor .
Alles wat je Zei,en Zegt Komt Uit Dank je Wel Cor . AngeL uit HemeL Top Ik Voel me Beschermd Dank Zij U .Ik Zit Lekker in Mijn Vel Dankzij Jou. Gellukig Dat Je Leeft En Aan Mijn Zij Bent .Met Je Kracht En ParanormaLe Liefde En Steun Die Je Me Geeft .Alles Gaat Nu Beter Dank Zij Jouw Gidsen Die Je Mij Stuurt .Bedankt Lieve Cor. Goed Dat Ik Je Kent En Dat Je Leeft Op Dit Aarde Met Al Het LieFde Sta Ik Open Voor Positieviteit Die Jij Mij Geeft En Steund. Je Bent De Beste Paragonost Die Bestaat .Je Verdiend Miljoen Sterren .
Groetjes LeyLa.




Ervaring van LeyLa met waarzegster Cor   Ervaring van LeyLa met waarzegster Cor   Ervaring van LeyLa geplaatst op 4 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Dank je wel Cor voor alles wat je me zei .het heeft mij goeds gedaan je stem geeft mij positiefiteit .ik was echt wanhopig. nadat je zei dat alles goed komt weet ik nu wat je meent en ik geloof je al jaren.Hartelijk dank Cor je bent een Angel uit hemel bedankt voor alle tips ik ga het op me af komen en ben er klaar voor .
Groetjes LeyLa.




Ervaring van LeyLa met waarzegster Cor   Ervaring van LeyLa met waarzegster Cor   Ervaring van LeyLa geplaatst op 2 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Een goed gesprek gehad met Cor. Hij is rustig, duidelijk en geeft goede adviezen. Zijn antwoorden zijn to the point en houdt je niet langer aan de telefoon dan nodig is. Komt bij mij over als een betrouwbaar consulent.




Ervaring van F met waarzegster Cor   Ervaring van F met waarzegster Cor   Ervaring van F geplaatst op 24 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Net een heel fijn gesprek gehad met Cor. Hij zei echt dingen die ik ook altijd heb gevoeld dat ze er zaten. Nu moet ik dingen gaan ondernemen. Dank je voor de tips.




Ervaring van Nicole met waarzegster Cor   Ervaring van Nicole met waarzegster Cor   Ervaring van Nicole geplaatst op 12 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Dank je wel Cor je hebt mij moed gegeven. godzij dank ik wacht af we zullen zien wat gebeurt je stem geeft mij positief kracht kort en heldere antwoorden. waar ik op zat wachten ik ben je dankbaar Cor. gelukkig dat ik je ken al meer dan 20 jaar je bent een AngeL Duim Voor me Cor Dat Alles Goed Gaat. groetjes L.K.




Ervaring van LeyLa met waarzegster Cor   Ervaring van LeyLa met waarzegster Cor   Ervaring van LeyLa geplaatst op 22 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Ik had je deze week gebeld over een woning en je zei me dat iemand mij een voorstel ging doen, ik kon niet direct inbeelden wie dat zou doen. Maar er is inderdaad een voorstel gekomen en ben vandaag gaan tekenen voor een droom woning. Je bent super dank u je bent een top medium.




Ervaring van wendy met waarzegster Cor   Ervaring van wendy met waarzegster Cor   Ervaring van wendy geplaatst op 10 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Hij is de Beste ik ken hem jarenlang en wat hij zei is allemaal uit gekomen. heel veel liefs Cor. blijf altijd op deze wereld berscherm engel van mij en mijn kinderen.




Ervaring van LeyLa met waarzegster Cor   Ervaring van LeyLa met waarzegster Cor   Ervaring van LeyLa geplaatst op 3 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Super bedankt weer. Altijd helder en duidelijk. Top medium.




Ervaring van karin met waarzegster Cor   Ervaring van karin met waarzegster Cor   Ervaring van karin geplaatst op 3 november 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Ik wou al langer iets schrijven dus hierbij. Ik vind je een top medium. Wijs en eerlijk, echt een aanrader en je blijft altijd zo helder en rustig.




Ervaring van karin met waarzegster Cor   Ervaring van karin met waarzegster Cor   Ervaring van karin geplaatst op 21 oktober 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Bedankt voor je goede raad Cor. ik heb begrepen wat je bedoelde. Aurelie.




Ervaring van Aurelie met waarzegster Cor   Ervaring van Aurelie met waarzegster Cor   Ervaring van Aurelie geplaatst op 7 juni 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Dank je wel Cor. Dat je me weer even bewust hebt gemaakt , waar het echt om gaat. Ook de healingssessie was heel bijzonder .

ML.




Ervaring van ML met waarzegster Cor   Ervaring van ML met waarzegster Cor   Ervaring van ML geplaatst op 2 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Veel juiste waarnemingen en uitstekende reflecties hierover. Ik kan hier echt wat mee. Veel dank.




Ervaring van Iemand met waarzegster Cor   Ervaring van Iemand met waarzegster Cor   Ervaring van Iemand geplaatst op 2 januari 2016
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Beste Cor, rond 12 uur, 15 okt, een fijn, gesprek met u gevoerd.
Over een van mijn zielemaatjes oa.

U bent de rust zelve, bij mij kwam die rust wat later ;)).
Goed advies en meedenkend.
Dank U!!.




Ervaring van anoniem met waarzegster Cor   Ervaring van anoniem met waarzegster Cor   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 oktober 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Dank je wel Cor, voor het duidelijk motiverende antwoord. Je vertelde dingen die zo klopten. Ik heb je al eerder gesproken, en was altijd erg tevreden. De motiverende woorden en je raad zijn waardevol.




Ervaring van Yvonne met waarzegster Cor   Ervaring van Yvonne met waarzegster Cor   Ervaring van Yvonne geplaatst op 23 september 2015
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Ik heb weer veel energie met de visie van Cor, en ga zijn raad opvolgen,want zijn inzicht is 100-100 JUIST.
Dank je wel lieve attentvolle Cor.




Ervaring van Rita met waarzegster Cor   Ervaring van Rita met waarzegster Cor   Ervaring van Rita geplaatst op 27 november 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Een hele goede helper in nood en zeker zijn advies is zeer goed, ik ben door een moeilijke tijd heengeholpen door hem, hij verdient 5 sterren, bedankt cor, Groetjes Astrid




Ervaring van Astrid met waarzegster Cor   Ervaring van Astrid met waarzegster Cor   Ervaring van Astrid geplaatst op 7 oktober 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Cor is een hele lieve aangename man om mee te praten en gaf me een ontzettend goed gevoel, niet te omschrijven, hele klare taal dat hij spreekt, voor mij is hij de ware op gevoel. tot hoors. angelique




Ervaring van angelique met waarzegster Cor   Ervaring van angelique met waarzegster Cor   Ervaring van angelique geplaatst op 10 juli 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  Een super consult gehad had voor het eerst gevoel dat ik echt handvaten kreeg waar ik echt iets mee kan. Hij is duidelijk direct en gaf mij duidelijk inzicht wat er speelt. En vooral dat was voor mij belangrijk wat speelt er? Waardoor ik beter het plaatje kan overzien. Heel erg bedankt cor.




Ervaring van Iemand die moet leren eigen doelen te stellen zonder naar de mening van anderen te kijken met waarzegster Cor   Ervaring van Iemand die moet leren eigen doelen te stellen zonder naar de mening van anderen te kijken met waarzegster Cor   Ervaring van Iemand die moet leren eigen doelen te stellen zonder naar de mening van anderen te kijken geplaatst op 10 juni 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cor
  Ervaring met waarzegster Cor
  beste cor
ik heb je daarnet gebeld en ik moet zeggen je bent super met 1vraag wist je me alles te vertellen je zei dingen die je gewoon niet wist want het was de 1ste keer dat ik jou belde bedankt.
lieve mensen cor is echt super als je met een vraag zit twijfel niet en bel cor.lieve groetjes




Ervaring van anoniem met waarzegster Cor   Ervaring van anoniem met waarzegster Cor   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 mei 2014
Plaats zelf een ervaring Bel met Cor  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Gratiswaarzegster.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Gratiswaarzegster.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratiswaarzegster.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratiswaarzegster.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden