Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratiswaarzegster.nl


  Gratis waarzegster kijkt voor u gratis in haar kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Donna
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op gratiswaarzegster.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna , Fantastisch , voorspellingen komen uit , Ik zou zo graag nieuw fotoreading doen, maar lukt niet om foto door te sturen.




Ervaring van AS met waarzegster Donna   Ervaring van AS met waarzegster Donna   Ervaring van AS geplaatst op 3 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna,3 maanden geleden opgebeld. Voorspellingen betreft mijn ex vriend zijn uitgekomen. Je had me voorspelt binnen 3 maanden is de relatie weer. De relatie is er inderdaad weer. Sterke medium. Geniet van je warme vakantie. En tot snel voor het vervolg over een paar dagen probeer ik jou hier te bereiken wanneer je terug bent. Kus An( Roosje).




Ervaring van An met waarzegster Donna   Ervaring van An met waarzegster Donna   Ervaring van An geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Hey Donna , ik hoop echt dat het uitkomt wat je voorspel en zal je zeker op de hoogte houden van de gebeurtenissen. alvast bedankt groetjes .yves.




Ervaring van yves met waarzegster Donna   Ervaring van yves met waarzegster Donna   Ervaring van yves geplaatst op 19 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Hey Donna, hartelijk dank voor je consult. Het is niet mooi, maar kijk er wel naar uit. Ik zal tegen dan zeker sterk genoeg zijn. Liefs xxx.




Ervaring van Cindy met waarzegster Donna   Ervaring van Cindy met waarzegster Donna   Ervaring van Cindy geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Wauw Donna, je bent hard in jou voorspellingen. Hij heeft de knoop doorgehakt en voor mij gekozen. Donna je vertelde mij dingen zonder iets te vragen. Bedankt echt voor alles. Je bent sterk.




Ervaring van Britta met waarzegster Donna   Ervaring van Britta met waarzegster Donna   Ervaring van Britta geplaatst op 4 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, je consult geeft terug wat moed. Ik zal mijn best doen om er in te geloven. Dank je wel.




Ervaring van Cindy met waarzegster Donna   Ervaring van Cindy met waarzegster Donna   Ervaring van Cindy geplaatst op 9 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna, je voorspelde eerste maanden weinig te verwachten maar later zag je wel beweging komen en toenaderingen en afspraken. Ik gaf eerlijk gezegd de hoop op. Je bent een sterke dame. Ps de relatie is er na de 3de afspraak zoals je voorspelde. Dikkkkke Kusss.




Ervaring van Naima met waarzegster Donna   Ervaring van Naima met waarzegster Donna   Ervaring van Naima geplaatst op 5 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna,eerste keer gebeld(moeilijk te pakken) en je vertelde mij dingen waarvan ik verschoot hoe je dingen zag. Je zag een breuk liggen tussen mij en mijn vriend maar je zag ook de andere vrouw liggen.Je voorspelde mij dat hij me zal smeken terug te nemen en dit is verdorie uitgekomen Donna. Je bent sterk wauw. Kus Caitlin.




Ervaring van Caitlin met waarzegster Donna   Ervaring van Caitlin met waarzegster Donna   Ervaring van Caitlin geplaatst op 3 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna, jij bent ongelofelijk, super sterk in u voorspellingen. Zit er vaak bonk op , de helft van wat je voorspelde is al uitgekomen. Hopelijk mag de andere helft ook nog uitkomen, ik hou je alvast op de hoogte. 5 sterren dik verdiend.




Ervaring van A.S met waarzegster Donna   Ervaring van A.S met waarzegster Donna   Ervaring van A.S geplaatst op 24 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  lieve Donna, alles komt uit. Bedankt voor uw mailtje.




Ervaring van Shilpa met waarzegster Donna   Ervaring van Shilpa met waarzegster Donna   Ervaring van Shilpa geplaatst op 22 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna, ik wil je laten weten dat jou voorspellingen zijn uitgekomen over de liefde. Nooit meer gedacht dat er ooit weer een relatie zal komen maar je gaf me aan half april en hij zoekt weer toenadering na alles wat er gebeurd is. Donna,de relatie is er weer. Bedankt lieve schat.




Ervaring van Greet met waarzegster Donna   Ervaring van Greet met waarzegster Donna   Ervaring van Greet geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna, jou voorspellingen over mijn (ex)vriend is uitgekomen. Ik had althans gehoopt dat jij jou zal vergissen maar je zat er dik op. Wil je weten over de liefde dan moet je Donna bellen. Hard maar rechtuit. Niet te onderschatten.




Ervaring van Ruth met waarzegster Donna   Ervaring van Ruth met waarzegster Donna   Ervaring van Ruth geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna,ik schrijf nooit een getuigenis maar dit keer kan ik niet anders. Jou voorspellingen dat mijn (ex)vriend mij heeft bedrogen is uitgekomen en je zat er ook juist op dat ik hem op heterdaad zal betrappen. Ik had althans gehoopt dat jij jou zal vergissen maar je zat er dik op. Wil je weten over de liefde dan moet je Donna bellen. Hard maar rechtuit. Niet te onderschatten.




Ervaring van Ruth met waarzegster Donna   Ervaring van Ruth met waarzegster Donna   Ervaring van Ruth geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna,jij hebt mijn ogen geopend dat de man waarmee ik een relatie had niet zuiver is tegen mij. Hij ging vreemd net zoals je voorspelde. Hij heeft alles toegeven Donna. Je had mij gezegd dat ik zelf afstand zal nemen en dat hij zal smeken,Donna dit is in elk detail uitgekomen.




Ervaring van Goedgelovige met waarzegster Donna   Ervaring van Goedgelovige met waarzegster Donna   Ervaring van Goedgelovige geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Heel eerlijk en oprecht, dank je wel Donna .




Ervaring van cindy met waarzegster Donna   Ervaring van cindy met waarzegster Donna   Ervaring van cindy geplaatst op 11 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, je bent erg krachtig in je voorspellingen. Je zat er bonk op Donna. Ik kan een hele getuigenis schrijven hoe verbaast ik ben dat alles is uitgekomen over X. Bos bloemen verdien je. Bedankt vr alles. Dikke kus.




Ervaring van Bieke met waarzegster Donna   Ervaring van Bieke met waarzegster Donna   Ervaring van Bieke geplaatst op 6 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  lieve Donna, ik sta er telkens versteld van dat alles uit komt. Soms ben ik te lief maar je geeft me weer de push dat ik vooruit kan voor mezelf.




Ervaring van Shilpa met waarzegster Donna   Ervaring van Shilpa met waarzegster Donna   Ervaring van Shilpa geplaatst op 6 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, nav uw e-mail wil ik u nog wat vragen. Ik kan helaas geen mail versturen, omdat uw naam er niet tussen staat :-( wanneer bent u weer bereikbaar? .




Ervaring van R met waarzegster Donna   Ervaring van R met waarzegster Donna   Ervaring van R geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna, 4 maanden geleden opgebeld ivm de vraag of mijn ex nog terugkomt. Je zei me niet veel verwachten de komende 4 maanden maar je zag iets na de 4 maanden weer contact liggen van hem met bevestiging dat hij me mist. Donna dit is uitgekomen en zelfs na de eerste ontmoeting blijven slapen. We zijn weer een koppel zoals je voorspelde iets na 4 maanden weer samen. Heel sterk.




Ervaring van B. met waarzegster Donna   Ervaring van B. met waarzegster Donna   Ervaring van B. geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve lieve Donna, normaal gesproken plaats ik geen recensie tenzij een voorspelling is uitgekomen. Je voorspelling moet ik nog afwachten, maar hoe je de betreffende persoon en situatie in zn geheel omschrijft is mindblowing. Ik hoop van harte dat je voorspelling uitkomt. In dat geval laat ik het hier weten. Ik hoop je snel te spreken. Heel veel liefs.




Ervaring van R met waarzegster Donna   Ervaring van R met waarzegster Donna   Ervaring van R geplaatst op 30 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, je had helemaal gelijk. Ik ben er achtergekomen zoals jij voorspelt had. Wat ben ik dom geweest. Het was hard voor me om mijn ogen te openen. Ik bel je zodra ik jou te pakken krijg. Kus Leya.




Ervaring van Leya met waarzegster Donna   Ervaring van Leya met waarzegster Donna   Ervaring van Leya geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Beste Donna,

Voorspellingen over liefde en wiskunde zijn uitgekomen.




Ervaring van S met waarzegster Donna   Ervaring van S met waarzegster Donna   Ervaring van S geplaatst op 16 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Beste Donna;helaas je voorspelling is toch uitgekomen.Hij heeft definitief gebroken met me.Je had mij 3 weken geleden ervoor gewaarschuwd.Ik hoopte dat jij je toch vergist had maar je bleef zeggen komt een einde aan onze relatie.Ik was voorbereid maar met pijn in mijn hart.toch bedankt voor je oprechtheid.ik bel je wanneer je er bent om te kijken of er een andere liefde komt. Liefs;Petra.




Ervaring van Petra met waarzegster Donna   Ervaring van Petra met waarzegster Donna   Ervaring van Petra geplaatst op 13 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna , ik ben zo blij dat ik jou hier heb gevonden. je bent moeilijk te pakken te krijgen daardoor deed ik jou een mail waar ik op alles een antwoord heb gekregen. en vooral dat je antwoorden geeft met veel liefde . Bedankt voor alles. Ik contacteer je zeker nog. Veel liefst evi ;.




Ervaring van Evi met waarzegster Donna   Ervaring van Evi met waarzegster Donna   Ervaring van Evi geplaatst op 8 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, heel veel voorspellingen zijn uitgekomen. En voel me weer beter.




Ervaring van S met waarzegster Donna   Ervaring van S met waarzegster Donna   Ervaring van S geplaatst op 7 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna,eerste keer gesproken en je zei me zonder iets te vragen waarop het stond. Dit gesprek was 3 weken geleden en jou voorspellingen zijn alle 4 uitgekomen . Er is weer contact geweest en de ontmoeting en de kus, de relatie is weer . Je bent top Donna .




Ervaring van Zara met waarzegster Donna   Ervaring van Zara met waarzegster Donna   Ervaring van Zara geplaatst op 6 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna, eindelijk na veel pogingen heb ik jou dit weekend kunnen spreken. Vandaag is al een stukje uitgekomen. Bedankt, je bent top. Evi.




Ervaring van Evi met waarzegster Donna   Ervaring van Evi met waarzegster Donna   Ervaring van Evi geplaatst op 5 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Je zei dat ik niet meer hoef te wachten op mijn ex vriend,dat hij ondertussen een ander vriendin heeft en dat zijn beste vriend zijn liefde zal aankondigen aan mij.Donna,dit is van a tot z uitgekomen.Wil je weten of je geliefde terugkomt,dan moet je bij Donna zijn.Moeilijk te pakken maar de moeite.




Ervaring van Cynthia met waarzegster Donna   Ervaring van Cynthia met waarzegster Donna   Ervaring van Cynthia geplaatst op 4 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna,je gaf mij aan dat er nooit weer een relatie zou komen en dat er een definitieve einde zag liggen en dat hij toegeeft dat hij in relatie zit met een ander toen we nog samen waren.Dit is uitgekomen Donna.Je voorspelde ook binnen 4 maanden een man die mijn pad kruist die mij weer de vlinders zal geven, Donna dit is ook uitgekomen.Je zit er steeds bonk op.Ik krijg kippevel van je.




Ervaring van Birgit met waarzegster Donna   Ervaring van Birgit met waarzegster Donna   Ervaring van Birgit geplaatst op 27 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, weer eens een voorspelling uitgekomen over de liefde. Je hebt mij duidelijk gezegd dat de eerste maanden niets gaat gebeuren maar dat ik afstand moest houden. Wel Donna, ongelofelijk en sterk ik heb 2 weken geleden zijn bericht ontvangen en de ontmoeting was er ook en zelfs de relatie is er weer. Wauw Donna. Ik ben een topfan.




Ervaring van Lutgarde met waarzegster Donna   Ervaring van Lutgarde met waarzegster Donna   Ervaring van Lutgarde geplaatst op 19 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Juist email consult gehad met donna en wauw ongelofelijk wat je allemaal zei/zag.Ik ben zo blij met de bevestiging dat mijn intuitie helemaal juist zit. Ik kijk uit naar wat je nog voorspelde. Moet eerlijk zijn t maakte mijn dag wel hoor. Zo leuk als de kaartjes in je voordeel liggen.




Ervaring van wendy met waarzegster Donna   Ervaring van wendy met waarzegster Donna   Ervaring van wendy geplaatst op 17 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Wauw Donna, eerste keer gesproken zonder enige vraag vertelde jij mij exact waarmee ik in zat. En Donna, jou voorspellingen zijn uitgekomen over de liefde . Ik vind je top . Hoedje af. Sterren tekort . Oprecht.




Ervaring van Anja met waarzegster Donna   Ervaring van Anja met waarzegster Donna   Ervaring van Anja geplaatst op 11 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna, een maand geleden gesproken. 4 weken later komen de voorspellingen uit over de liefde. Ik had het nooit meer verwacht maar elk detail die jij voorspelde is uitgekomen. Ik wist niet goed of ik werkelijk wel wakker was. Meer sterren waard. Krachtige rechtuit medium.




Ervaring van Michelin met waarzegster Donna   Ervaring van Michelin met waarzegster Donna   Ervaring van Michelin geplaatst op 2 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Beste Donna, graag had ik een emailconsult van u. Maar jij staat niet tussen de keuzes? Komt dit nog terug?
Alvast bedankt.




Ervaring van anoniem met waarzegster Donna   Ervaring van anoniem met waarzegster Donna   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna,
Wat jij vertelde over mijn liefdesleven zonder mij iets te vragen en de voorspellingen die jij deed over hem, zijn van a tot z uitgekomen. Ik had er nooit meer op gehoopt maar jij zei mij dat dit en dat zal gebeuren en lieve Donna het is zoals jij voorspelde allemaal zo gegaan.Jij bent top Donna.Rechtuit en weet wat ze ziet en voelt. Ik ben weer de gelukkigste vrouw weer. De roos die weer openbloeit,je weet wel wie :).




Ervaring van De roos die weer openbloeit met waarzegster Donna   Ervaring van De roos die weer openbloeit met waarzegster Donna   Ervaring van De roos die weer openbloeit geplaatst op 14 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Gratiswaarzegster.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Gratiswaarzegster.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratiswaarzegster.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratiswaarzegster.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden