Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratiswaarzegster.nl


  Gratis waarzegster kijkt voor u gratis in haar kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Gazali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op gratiswaarzegster.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali, ik heb je heel vaak gebeld, en steeds bleef je hetzelfde zeggen. Het heeft een jaar geduurd, en je voorspelling is aan het uitkomen op dit moment. Ik heb je net nog even gebeld om je te vragen naar het verloop en ook om advies, en de dingen die je net nog gezegd hebt, kloppen precies.

S.




Ervaring van Sandra met waarzegster Gazali   Ervaring van Sandra met waarzegster Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali, al zit ik er snel door heen. U helpt mij. Hoop uit de grond van mijn hart dat de voorspelling gaat uit komen. Bedankt voor alles.




Ervaring van john met waarzegster Gazali   Ervaring van john met waarzegster Gazali   Ervaring van john geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali ik heb je al vaak gebeld en je bent echt top. Ook straks heb ik je snel gebeld voor een vraag over een vriendin en je zei er kwam terug contact. Nu kwam een sms van haar kant wat ik moeilijk kon geloven want is een koppige. Bedankt voor je reading. Grtjs, Sonja.




Ervaring van Sonja met waarzegster Gazali   Ervaring van Sonja met waarzegster Gazali   Ervaring van Sonja geplaatst op 24 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Super bedankt voor je luisterend oor en voor je advies. Je bent meer dan 10 sterren waard. Je bent altijd behulpzaam en zo lief en respectvol thanks.




Ervaring van Wen met waarzegster Gazali   Ervaring van Wen met waarzegster Gazali   Ervaring van Wen geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali dank voor je super mooie reading. Je bent geweldig.




Ervaring van Wendy met waarzegster Gazali   Ervaring van Wendy met waarzegster Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 5 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Ik heb 3 gesprekken gehad met hr. Gazali en het voelde meteen vertrouwd en zuiver en oprecht. Zeker heeft het mij ook verlichting gegeven. Want ik zat er "vast" en "geblokkeerd" met mijn problemen die redelijk "uitzichtloos" leken. Ik heb er vertrouwen in dat uiteindelijk met veel geduld en voorzichtigheid alles op zijn plek zal vallen en dat er licht aan het einde van de tunnel zal schijnen. En dat ik weer "hoop" en vertrouwen heb . dank je wel hiervoor hr. Gazelli en ik zal u op de hoogte houden. vr.groet T.




Ervaring van T met waarzegster Gazali   Ervaring van T met waarzegster Gazali   Ervaring van T geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Dank voor het luisterend oor. Je bent mijn steun en toeverlaat wat moet ik toch zonder jou topper.




Ervaring van Sunny met waarzegster Gazali   Ervaring van Sunny met waarzegster Gazali   Ervaring van Sunny geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Dank voor het fijne gesprek, en je inzichten vond het heel bijzonder wat je door mocht krijgen. Ik hoop dat ik je in de toekomst nogmaals mag spreken.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali, ik wil jou bedanken voor je steun, inzichten en advies. Het heeft mij enorm geholpen, om verder te komen in mijn benarde situatie. Je bent een fantastische medium, ben echt heel blij dat ik jou gesproken heb. We gaan elkaar snel weer spreken.




Ervaring van Kim met waarzegster Gazali   Ervaring van Kim met waarzegster Gazali   Ervaring van Kim geplaatst op 7 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Heel bijzonder consult. Goud eerlijk dat moet een mens hebben. Je bent een topper ga zo door.




Ervaring van Diana met waarzegster Gazali   Ervaring van Diana met waarzegster Gazali   Ervaring van Diana geplaatst op 25 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Ik bel je al jaren en altijd heb je het goed. Onvoorstelbaar goed ben je. Naar mijn weten ben je de beste hier op de lijn. Lieve groetjes je weet wel wie.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Jij bent mijn held, dankjewel lieverd voor je voorspellingen ze zijn uitgekomen.
Tot snel weer.




Ervaring van Anne met waarzegster Gazali   Ervaring van Anne met waarzegster Gazali   Ervaring van Anne geplaatst op 9 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali, ik wil je bedanken voor je mooie consult. Ik heb er veel aan gehad. Ik zal je zeker nog vaker bellen in de toekomst.




Ervaring van Inge met waarzegster Gazali   Ervaring van Inge met waarzegster Gazali   Ervaring van Inge geplaatst op 12 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve gazali

Bedankt topper. Alles wat je voorspelt komt uit. Altijd een vriendelijk woord. Bedankt voor alles.
Meisje wat je vandaag 2x gebeld heeft. :-) .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali jij was de enige die mij heel goed raad heeft gegeven, en zag bepaalde dingen op mij afkomen. En heel veel is uitgekomen, het heeft me heel goed gedaan. Ik vind het prettig om met je spreken daarom zal ik je vaker bellen.

Lieve groetjes van, Liza.




Ervaring van Liza met waarzegster Gazali   Ervaring van Liza met waarzegster Gazali   Ervaring van Liza geplaatst op 20 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Dank je wel Gazali. Ik zal je raad opvolgen en tot de volgende keer xxxxx.




Ervaring van Sabrina met waarzegster Gazali   Ervaring van Sabrina met waarzegster Gazali   Ervaring van Sabrina geplaatst op 20 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Dank je wel Gazeli voor leuk gesprek. je bent echt 10 sterren waard .topper op deze lijn je hoort mij snel weer. Grts Brigitte.




Ervaring van brigitte met waarzegster Gazali   Ervaring van brigitte met waarzegster Gazali   Ervaring van brigitte geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Een zeer fijn gesprek. Hij heeft mij dingen gezegd dat volledig nauwkeurig zijn, dingen die hij niet kon weten. Het is een fantastische medium. Zeker een aanrader. :) .




Ervaring van Evelin met waarzegster Gazali   Ervaring van Evelin met waarzegster Gazali   Ervaring van Evelin geplaatst op 12 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Beloofd een berichtje achter te laten zodra het uit zou komen bij deze. Thank you.




Ervaring van Ana met waarzegster Gazali   Ervaring van Ana met waarzegster Gazali   Ervaring van Ana geplaatst op 26 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Wow ik sta versteld heel goed.




Ervaring van Nadia met waarzegster Gazali   Ervaring van Nadia met waarzegster Gazali   Ervaring van Nadia geplaatst op 22 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Bijzondere Gazali, alles wat je zegt komt uit. Ik ben zwaar onder de indruk van je geweldige readings en fijne gesprekken
dankjewel voor alles.
Alle geluk toegewenst en fijne feestdagen
Liefs van Inge.




Ervaring van Sofia met waarzegster Gazali   Ervaring van Sofia met waarzegster Gazali   Ervaring van Sofia geplaatst op 22 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Ik ben gerust gesteld. dank voor je mooie consult.




Ervaring van Evelien met waarzegster Gazali   Ervaring van Evelien met waarzegster Gazali   Ervaring van Evelien geplaatst op 19 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Thank you Gazali. Always there for me. Please send more prayers and light a candle. I know you do all you can beyond the call of duty. Thank you X.




Ervaring van Wendy met waarzegster Gazali   Ervaring van Wendy met waarzegster Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 10 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieverd, dank je wel ik viel weg.




Ervaring van lana met waarzegster Gazali   Ervaring van lana met waarzegster Gazali   Ervaring van lana geplaatst op 4 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Voor je geduld een 10. voor je reading een 10 en voor je humor een 10. het was een ongelooflijk fijn gesprek. dankjewel daar voor.




Ervaring van Yvonne met waarzegster Gazali   Ervaring van Yvonne met waarzegster Gazali   Ervaring van Yvonne geplaatst op 26 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Ik had nooit gedacht dat het zal uitkomen .
zodra het zou uitkomen zou ik een nog een leuk berichtje achterlaten .bijdeze.
Je bent een topper en spreekt de waarheid draait er niet omheen .gewoon to the point zo als het hoort. Je bent van mij apart hier de beste op de lijn. Tot snel.




Ervaring van Lies met waarzegster Gazali   Ervaring van Lies met waarzegster Gazali   Ervaring van Lies geplaatst op 21 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Helemaal blij met jou. 10 plus sterren.




Ervaring van Ann met waarzegster Gazali   Ervaring van Ann met waarzegster Gazali   Ervaring van Ann geplaatst op 15 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali
Bedankt voor je luisterend oor .
jou advies komt altijd goed uit
ben zeer correct over wat je voorspeld hoop je nog vaak te spreken en hoop wat je zegt dat het gebeurd .
Liefs Anja .




Ervaring van Anja met waarzegster Gazali   Ervaring van Anja met waarzegster Gazali   Ervaring van Anja geplaatst op 12 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Precies zoals je zei, gebeuren nu die ontwikkelingen. Wauw sta er nog steeds van te kijken.




Ervaring van Linda met waarzegster Gazali   Ervaring van Linda met waarzegster Gazali   Ervaring van Linda geplaatst op 7 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  5 sterren zijn niet genoeg voor jou. Je hebt zo een rustgevende stem dat ik jou dagelijks zou kunnen bellen. (het scheelt niet veel;-)) de berichten zijn al uitgekomen nu uitkijken naar het meer met volle vertrouwen en geduld. je bent een echte vertrouwenspersoon voor me geworden net als jou collega. jullie mogen er wezen. dankjewel voor de rust die je uitstraalt. groetjes C.




Ervaring van Conny met waarzegster Gazali   Ervaring van Conny met waarzegster Gazali   Ervaring van Conny geplaatst op 2 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali, bedankt voor al je mooie voorspellingen en inzichten. ik spreek je vaak en ben soms sceptisch maar ik vertrouw echt op wat jij zegt .want invoelen dat kan jij echt als de beste. Je hoor me gauw weer :) .




Ervaring van Lana met waarzegster Gazali   Ervaring van Lana met waarzegster Gazali   Ervaring van Lana geplaatst op 1 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Beste Gazali,

Bedankt voor het fijne gesprek, alles was correct wat je zei. Ik heb zoveel andere gesproken en wisten het jammer genoeg niet. Jij sprak de waarheid ik ga jou vaker bellen in de toekomst ga zo door lieve Gazali.

Met vriendelijke groeten,
van Maike.




Ervaring van Maike met waarzegster Gazali   Ervaring van Maike met waarzegster Gazali   Ervaring van Maike geplaatst op 1 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Bedankt voor je mooie woorden en je steun. je bent een lieverd.




Ervaring van Robina met waarzegster Gazali   Ervaring van Robina met waarzegster Gazali   Ervaring van Robina geplaatst op 22 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  er is geen twijfel mogelijk. jij bent echt goed dank dat ik je mocht spreken.
liefs Michelle.




Ervaring van Michelle met waarzegster Gazali   Ervaring van Michelle met waarzegster Gazali   Ervaring van Michelle geplaatst op 18 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  tot nu toe klopt het wat je heb gezegd. paar dagen geleden zei je wat over me partner en hij zei precies hetzelfde.gewoon even rustig aan doen.




Ervaring van anouska met waarzegster Gazali   Ervaring van anouska met waarzegster Gazali   Ervaring van anouska geplaatst op 9 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Gratiswaarzegster.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Gratiswaarzegster.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratiswaarzegster.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratiswaarzegster.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden