Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratiswaarzegster.nl


  Gratis waarzegster kijkt voor u gratis in haar kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Gazali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op gratiswaarzegster.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Fantastisch, hopelijk kan ik over n tijdje zeggen dat het klopt .




Ervaring van Astrid met waarzegster Gazali   Ervaring van Astrid met waarzegster Gazali   Ervaring van Astrid geplaatst op 7 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali, Ik wil je hartelijk bedanken voor je steun en voor je fijne consult.
We bellen al een tijdje met elkaar, je geeft duidelijke inzichten, je bent werkelijk goed niet omdat je zegt wat iemand graag wilt horen, en daarnaast komen je voorspellingen regelmatig uit.
Dank voor je alles ik bel je snel weer.




Ervaring van Annemieke met waarzegster Gazali   Ervaring van Annemieke met waarzegster Gazali   Ervaring van Annemieke geplaatst op 7 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali bleef volhouden dat er contact zou komen en dat wij beide zorgvuldig met de relatie om zouden gaan zodra er weer contact was . Contact is er en ondertussen ook een aantal keren afgesproken . Ook aantal keren de vraag gesteld of er een andere vrouw was dan weet je wel wie ik ben hahah.




Ervaring van Anneke met waarzegster Gazali   Ervaring van Anneke met waarzegster Gazali   Ervaring van Anneke geplaatst op 6 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali was een van de weinigen die zei het is enkel een woedeuitbarsting , je krijgt je job terug. Vorig jaar had hij ook gelijk bij een vraag van mij hoe ongelooflijk het antwoord ook was toen. Nu nog wachten op uitkomst van een andere vraag die al langer speelt en waar hij consequent in blijft. Topkerel .




Ervaring van Kim met waarzegster Gazali   Ervaring van Kim met waarzegster Gazali   Ervaring van Kim geplaatst op 30 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Wow wow wow alles is gewoon uitgekomen, ik sta helemaal perplex van alles wat je hebt gezegd
het is de waarheid, ik vind het super bijzonder wat je kan.
Eindelijk voel ik me goed bij een medium die geen nonsens verhalen verteld.
Bij jou kan ik altijd terecht, met iedere vraag en je hebt er altijd een antwoord op.
Zodra je op zoek bent naar de juiste medium dan ben je bij hem op het juiste adres Gazali is zeker een aanrader.




Ervaring van Sonja met waarzegster Gazali   Ervaring van Sonja met waarzegster Gazali   Ervaring van Sonja geplaatst op 30 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gewoon altijd ongelooflijk wat jij mag doorkrijgen, je slaat de spijker iedere x op zijn kop.
Als ik twijfel en onzeker ben, dan bel ik je graag. Je bent heel direct en duidelijk
ben altijd heel blij dat ik met je mag spreken. Je bent een fantastische medium.
Liefs Y.




Ervaring van Anoniem Y met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem Y met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem Y geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali, wat een kleurrijke persoonlijkheid heb je. Na ons gesprek houd ik altijd een goed gevoel er aan over. Al heb je soms minder goed nieuws, dan is juist goed om de waarheid te weten. We bellen al een langere tijd met elkaar, tot nu toe zijn veel voorspellingen uitgekomen dat is ook een reden om jou steeds weer te bellen. Liefs Belinda.




Ervaring van Belinda met waarzegster Gazali   Ervaring van Belinda met waarzegster Gazali   Ervaring van Belinda geplaatst op 27 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Top vent , eerlijk en oprecht en helpt me al voor een zeer lange periode. niks geen valse beloftes en houd je niet langer aan de lijn dat nodig Is .




Ervaring van L met waarzegster Gazali   Ervaring van L met waarzegster Gazali   Ervaring van L geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali,

Weer hartelijk dank voor jouw rustige energie, luisterend oor en overtuiging dat ik het vol hou .en dat het uiteindelijk goed zal komen met hem. Ik weet niet precies hoelang ik al contact met jou heb? Dat is toch al een geruime tijd, ik denk al langer dan een jaar. Inmiddels voel je aan als een goede (spirituele) vriend. Ik zou wel uren met je kunnen kleppen(genoeg onderwerpen behalve you know Who), maar er zijn genoeg andere mensen die jouw hulp ook nodig hebben ;-)
Nogmaals mijn hartelijke dank, Thank you, Thank you, Thank you :-)
C
.




Ervaring van C met waarzegster Gazali   Ervaring van C met waarzegster Gazali   Ervaring van C geplaatst op 8 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Beste Gazali, ik heb na ons gesprek, een heel positief gevoel overgehouden .
Het was een top gesprek. Bedankt voor je inzichten en voorspellingen, ik kon het helemaal plaatsen het heeft mij veel rust gegeven dank daarvoor.




Ervaring van Jessy met waarzegster Gazali   Ervaring van Jessy met waarzegster Gazali   Ervaring van Jessy geplaatst op 4 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali is een uitblinker hier op de lijn.
zijn voorspellingen komen altijd uit. Hij is heel accuraat en ontzettend eerlijk.
Bedankt voor alles lieverd en tot snel.




Ervaring van Marijke met waarzegster Gazali   Ervaring van Marijke met waarzegster Gazali   Ervaring van Marijke geplaatst op 26 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali, ik heb je heel vaak gebeld, en steeds bleef je hetzelfde zeggen. Het heeft een jaar geduurd, en je voorspelling is aan het uitkomen op dit moment. Ik heb je net nog even gebeld om je te vragen naar het verloop en ook om advies, en de dingen die je net nog gezegd hebt, kloppen precies.

S.




Ervaring van Sandra met waarzegster Gazali   Ervaring van Sandra met waarzegster Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali, al zit ik er snel door heen. U helpt mij. Hoop uit de grond van mijn hart dat de voorspelling gaat uit komen. Bedankt voor alles.




Ervaring van john met waarzegster Gazali   Ervaring van john met waarzegster Gazali   Ervaring van john geplaatst op 7 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali ik heb je al vaak gebeld en je bent echt top. Ook straks heb ik je snel gebeld voor een vraag over een vriendin en je zei er kwam terug contact. Nu kwam een sms van haar kant wat ik moeilijk kon geloven want is een koppige. Bedankt voor je reading. Grtjs, Sonja.




Ervaring van Sonja met waarzegster Gazali   Ervaring van Sonja met waarzegster Gazali   Ervaring van Sonja geplaatst op 24 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Super bedankt voor je luisterend oor en voor je advies. Je bent meer dan 10 sterren waard. Je bent altijd behulpzaam en zo lief en respectvol thanks.




Ervaring van Wen met waarzegster Gazali   Ervaring van Wen met waarzegster Gazali   Ervaring van Wen geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali dank voor je super mooie reading. Je bent geweldig.




Ervaring van Wendy met waarzegster Gazali   Ervaring van Wendy met waarzegster Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 5 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Ik heb 3 gesprekken gehad met hr. Gazali en het voelde meteen vertrouwd en zuiver en oprecht. Zeker heeft het mij ook verlichting gegeven. Want ik zat er "vast" en "geblokkeerd" met mijn problemen die redelijk "uitzichtloos" leken. Ik heb er vertrouwen in dat uiteindelijk met veel geduld en voorzichtigheid alles op zijn plek zal vallen en dat er licht aan het einde van de tunnel zal schijnen. En dat ik weer "hoop" en vertrouwen heb . dank je wel hiervoor hr. Gazelli en ik zal u op de hoogte houden. vr.groet T.




Ervaring van T met waarzegster Gazali   Ervaring van T met waarzegster Gazali   Ervaring van T geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Dank voor het luisterend oor. Je bent mijn steun en toeverlaat wat moet ik toch zonder jou topper.




Ervaring van Sunny met waarzegster Gazali   Ervaring van Sunny met waarzegster Gazali   Ervaring van Sunny geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Dank voor het fijne gesprek, en je inzichten vond het heel bijzonder wat je door mocht krijgen. Ik hoop dat ik je in de toekomst nogmaals mag spreken.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali, ik wil jou bedanken voor je steun, inzichten en advies. Het heeft mij enorm geholpen, om verder te komen in mijn benarde situatie. Je bent een fantastische medium, ben echt heel blij dat ik jou gesproken heb. We gaan elkaar snel weer spreken.




Ervaring van Kim met waarzegster Gazali   Ervaring van Kim met waarzegster Gazali   Ervaring van Kim geplaatst op 7 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Heel bijzonder consult. Goud eerlijk dat moet een mens hebben. Je bent een topper ga zo door.




Ervaring van Diana met waarzegster Gazali   Ervaring van Diana met waarzegster Gazali   Ervaring van Diana geplaatst op 25 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Ik bel je al jaren en altijd heb je het goed. Onvoorstelbaar goed ben je. Naar mijn weten ben je de beste hier op de lijn. Lieve groetjes je weet wel wie.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Jij bent mijn held, dankjewel lieverd voor je voorspellingen ze zijn uitgekomen.
Tot snel weer.




Ervaring van Anne met waarzegster Gazali   Ervaring van Anne met waarzegster Gazali   Ervaring van Anne geplaatst op 9 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve Gazali, ik wil je bedanken voor je mooie consult. Ik heb er veel aan gehad. Ik zal je zeker nog vaker bellen in de toekomst.




Ervaring van Inge met waarzegster Gazali   Ervaring van Inge met waarzegster Gazali   Ervaring van Inge geplaatst op 12 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieve gazali

Bedankt topper. Alles wat je voorspelt komt uit. Altijd een vriendelijk woord. Bedankt voor alles.
Meisje wat je vandaag 2x gebeld heeft. :-) .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali jij was de enige die mij heel goed raad heeft gegeven, en zag bepaalde dingen op mij afkomen. En heel veel is uitgekomen, het heeft me heel goed gedaan. Ik vind het prettig om met je spreken daarom zal ik je vaker bellen.

Lieve groetjes van, Liza.




Ervaring van Liza met waarzegster Gazali   Ervaring van Liza met waarzegster Gazali   Ervaring van Liza geplaatst op 20 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Dank je wel Gazali. Ik zal je raad opvolgen en tot de volgende keer xxxxx.




Ervaring van Sabrina met waarzegster Gazali   Ervaring van Sabrina met waarzegster Gazali   Ervaring van Sabrina geplaatst op 20 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Dank je wel Gazeli voor leuk gesprek. je bent echt 10 sterren waard .topper op deze lijn je hoort mij snel weer. Grts Brigitte.




Ervaring van brigitte met waarzegster Gazali   Ervaring van brigitte met waarzegster Gazali   Ervaring van brigitte geplaatst op 17 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Een zeer fijn gesprek. Hij heeft mij dingen gezegd dat volledig nauwkeurig zijn, dingen die hij niet kon weten. Het is een fantastische medium. Zeker een aanrader. :) .




Ervaring van Evelin met waarzegster Gazali   Ervaring van Evelin met waarzegster Gazali   Ervaring van Evelin geplaatst op 12 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Beloofd een berichtje achter te laten zodra het uit zou komen bij deze. Thank you.




Ervaring van Ana met waarzegster Gazali   Ervaring van Ana met waarzegster Gazali   Ervaring van Ana geplaatst op 26 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Wow ik sta versteld heel goed.




Ervaring van Nadia met waarzegster Gazali   Ervaring van Nadia met waarzegster Gazali   Ervaring van Nadia geplaatst op 22 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Bijzondere Gazali, alles wat je zegt komt uit. Ik ben zwaar onder de indruk van je geweldige readings en fijne gesprekken
dankjewel voor alles.
Alle geluk toegewenst en fijne feestdagen
Liefs van Inge.




Ervaring van Sofia met waarzegster Gazali   Ervaring van Sofia met waarzegster Gazali   Ervaring van Sofia geplaatst op 22 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Ik ben gerust gesteld. dank voor je mooie consult.




Ervaring van Evelien met waarzegster Gazali   Ervaring van Evelien met waarzegster Gazali   Ervaring van Evelien geplaatst op 19 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Thank you Gazali. Always there for me. Please send more prayers and light a candle. I know you do all you can beyond the call of duty. Thank you X.




Ervaring van Wendy met waarzegster Gazali   Ervaring van Wendy met waarzegster Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 10 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Lieverd, dank je wel ik viel weg.




Ervaring van lana met waarzegster Gazali   Ervaring van lana met waarzegster Gazali   Ervaring van lana geplaatst op 4 december 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Gratiswaarzegster.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Gratiswaarzegster.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratiswaarzegster.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratiswaarzegster.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden