Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratiswaarzegster.nl


  Gratis waarzegster kijkt voor u gratis in haar kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Jarno
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op gratiswaarzegster.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Dank je wel Jarno voor jouw eerlijkheid. Gesprekken met jou zijn altijd heel verhelderend en open.




Ervaring van Malika met waarzegster Jarno   Ervaring van Malika met waarzegster Jarno   Ervaring van Malika geplaatst op 19 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Dag Jarno, 4 jaar geleden sprak ik je. Boos en verward hing ik destijds op. Vandaag belde ik je weer. Ik heb ondertussen veel geleerd en had vanochtend een fantastisch gesprek met je. Dank je wel voor het delen van je inzichten .Je bent een mooi en wijs man. Dank I.




Ervaring van I met waarzegster Jarno   Ervaring van I met waarzegster Jarno   Ervaring van I geplaatst op 4 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Dank je wel Jarno ,
het was een spiegel die ik nodig had en je geeft me erg veel positieve energie door de kracht bij me zelf te leggen.
Ik bel snel nog eens terug.




Ervaring van angelique met waarzegster Jarno   Ervaring van angelique met waarzegster Jarno   Ervaring van angelique geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Jarno, bedankt voor je duidelijke antwoorden en t fijne gesprek. Ik ga "aan de slag" met de tips die ik van je kreeg. Liefs linda.




Ervaring van linda met waarzegster Jarno   Ervaring van linda met waarzegster Jarno   Ervaring van linda geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Hoi Allemaal, Jarno is perfect om mee in gesprek te gaan hij heeft altijd de kern te pakken. Een wijs man en ik ben eigenwijs al 7 jaar met hem in gesprek om enigszins mijzelf te leren begrijpen. Heel veel succes met de levenswandel en voor hulp bel zeker Jarno. Groet, Ad.




Ervaring van Ad met waarzegster Jarno   Ervaring van Ad met waarzegster Jarno   Ervaring van Ad geplaatst op 3 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Het heftig gesprek van gisterenavond heeft me aangezet tot nadenken. Het heeft als gevolg dat ik me een stuk rustiger voel dan er voren en hiervoor mijn oprechte dank. Groetjes.




Ervaring van A. met waarzegster Jarno   Ervaring van A. met waarzegster Jarno   Ervaring van A. geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Beste Jarno. Ik wil je heel erg bedanken met mij de juiste richting aangeven. Je bent een topper. Ik weet nu wat ik wel en niet moet doen. Bedankt. Liefs Cynthia.




Ervaring van Cynthia met waarzegster Jarno   Ervaring van Cynthia met waarzegster Jarno   Ervaring van Cynthia geplaatst op 7 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Hi Jarno.
Wat heb ik een geweldig inzicht gekregen in mijzelf, mijn gedrag en uitstraling dankzij een gesprek met jou.
Ik besefte mezelf ineens dat ik in een negatieve spiraal zat terwijl ik dit niet in de gaten had, een soort slachtoffer rol. Mezelf een soort van onbewust rot voelen en dit uitstraal naar de buitenwereld. Negatieve energie uitzenden. Gek dat ik mezelf nu zo opgelucht en blij voel.
Net of er een last van mijn schouder valt. Heb zoveel zin om deze positieve energie naar de wereld uit te zenden, waaaaah als een bliksemschicht.
Heel erg bedankt :)
Liefs, Esther.




Ervaring van Esther met waarzegster Jarno   Ervaring van Esther met waarzegster Jarno   Ervaring van Esther geplaatst op 22 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Hi Jarno.
Wat heb ik een geweldig inzicht gekregen in mijzelf. in mijn gedrag en uitstraling dankzij een gesprek met jou.




Ervaring van Esther met waarzegster Jarno   Ervaring van Esther met waarzegster Jarno   Ervaring van Esther geplaatst op 22 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Hallo Jarno,
Even terugkomend op ons gesprek van gisteren:
Ik was ontzettend verongelijkt door hetgeen je zei en had je het liefst door de telefoon willen sleuren. Het lag volgens mij toch niet aan mij maar aan haar?.
Ik ben echter daarna over je woorden gaan nadenken en dat heeft wel wat bij mij teweeggebracht.
Ik moet dus wel degelijk heel dicht terug naar mezelf toe.
Toen ik me dat realiseerde en het ook ging accepteren, kwamen er gisterenmiddag meteen al mooie cadeautjes op mijn pad.
Dus bij deze 'sorry' dat ik de kont zo fel tegen de krib heb gegooid tijdens het gesprek. Je had gelijk en ik ga eraan werken. Bedankt en alle goeds verder.




Ervaring van Lies met waarzegster Jarno   Ervaring van Lies met waarzegster Jarno   Ervaring van Lies geplaatst op 13 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Lieve jarno. Wat ben jij goed. Ik had een gesprek met u en binnen een paar minuten heb ik een hele andere denkwijze, wat mij veel blijer maakt en een veel lichter gevoel. Echt super. Dankjewel jarno. Ik ga u zeker vaker bellen. Lieve gr uit Friesland.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Jarno   Ervaring van Anoniem met waarzegster Jarno   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Zeer aangenaam en verhelderd gesprek. Iemand die durft zeggen waarop het staat. Echte aanrader .




Ervaring van Kiki met waarzegster Jarno   Ervaring van Kiki met waarzegster Jarno   Ervaring van Kiki geplaatst op 4 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Dank je Jarno voor jouw eerlijkheid & directheid. Jij zet mij steeds weer in mijn kracht en wijst mij op de grote (hogere) lijnen.




Ervaring van Malika met waarzegster Jarno   Ervaring van Malika met waarzegster Jarno   Ervaring van Malika geplaatst op 6 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Beste Jarno, dat was best even pittig gisteren je hebt me flink aangepakt. Verhelderend en goed gesprek, inzicht en advies, heb even de tijd genomen om alles te laten inwerken na afloop. Rustig en positief gevoel aan over gehouden. Je hebt gelijk en ik hoor je nu zeggen 'dat weet ik' hahaha. Dank voor de wake up call, dat was even nodig, met krachtige groet.




Ervaring van A. met waarzegster Jarno   Ervaring van A. met waarzegster Jarno   Ervaring van A. geplaatst op 19 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  De lijn was perongeluk verbroken, maar Jarno ik wil je heel erg bedanken voor het luisterende oor. Je hebt me veel doen inzien, en je begreep me zonder dat ik iets moest zeggen. Top bezig. Als ik ooit iemand bel dan ben jij de eerste. Jente.




Ervaring van Jente met waarzegster Jarno   Ervaring van Jente met waarzegster Jarno   Ervaring van Jente geplaatst op 27 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Lieve Jarno,Dank je wel weer voor de uitleg je diepe raken op zielsniveau.een ware aardsengel,ik ga genieten op vakantie,liefs.




Ervaring van Mij met waarzegster Jarno   Ervaring van Mij met waarzegster Jarno   Ervaring van Mij geplaatst op 16 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Een heel andere aanpak maar eigenlijk ook heel logisch. Ik ben terug de positieve ik en ook de blijere. Ik weet dat het gaat werken en fijn dat ik nu minder mag denken. Sorry als ik in het begin wat veel aan jou denk, je snapt me wel he. Ik kan het en heb er vertrouwen in. Een welgemeende dank u wel en ik bel je snel terug met goed nieuws.
Een verkeerde denker.




Ervaring van A&G met waarzegster Jarno   Ervaring van A&G met waarzegster Jarno   Ervaring van A&G geplaatst op 13 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Ik belde Jarno en voor ik de kans kreeg om mijn vraag te stellen duidde hij onmiddellijk waar dit om ging. Dit moest even bezinken en toch ben ik hem heel dankbaar voor de reading. Het is oprecht, zuiver en nooit kwetsend bedoeld. Best wel even moeilijk wanneer je niet te horen krijgt wat je graag wil. De moeite waard.




Ervaring van Sarah met waarzegster Jarno   Ervaring van Sarah met waarzegster Jarno   Ervaring van Sarah geplaatst op 31 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Bedankt voor het goede gesprek. Helaas was de tijd om, maar ik zou je vast nog wel eens keer bellen.




Ervaring van Monique met waarzegster Jarno   Ervaring van Monique met waarzegster Jarno   Ervaring van Monique geplaatst op 11 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Vandaag heel fijn gesprek gehad en mijn gevoel werd bevestigd. soms twijfel je aan jezelf omdat je iets bijna niet kunt geloven. Nou 1 ding "Blijf altijd in jezelf geloven". Fijne avond voor iedereen.




Ervaring van Henny met waarzegster Jarno   Ervaring van Henny met waarzegster Jarno   Ervaring van Henny geplaatst op 5 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Hoi Jarno,

We hadden korte duur, maar ik weet zelf wel waar ik aan moet werken. al heb ik grote stappen gezet zoals de dingen accepteren hoe ze zijn in plaats van mij daar zo stevig aan vast te klampen. Ik hoop wel dat ik in de toekomst iemand tegen zal komen die voor mij een aanvulling zal zijn in plaats tevreden zijn met een beetje aandacht . die gegeven wordt in een relatie en dat behoudt omdat je denkt er niks meer van kunt verwachten. Ik bel snel weer.




Ervaring van Carmen met waarzegster Jarno   Ervaring van Carmen met waarzegster Jarno   Ervaring van Carmen geplaatst op 3 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Na vele malen deze service gebeld te hebben (niets negatief over Jarno's collega's. Heb ik Jarno gesproken, dit heeft mij uit een hele diepe put geholpen. Binnen 45 min. Zie ik de dingen weer helder vol energie en positiviteit. Ongelofelijk dankbaar.




Ervaring van Ar. met waarzegster Jarno   Ervaring van Ar. met waarzegster Jarno   Ervaring van Ar. geplaatst op 19 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Lieve Jarno
Jij hebt mij het duidelijk laten inzien.duidelijk en harde antwoorden, ik ben dankzij jou wakker geworden van wegen mijn ex. ik heb hem dankzij jou uit mijn leven geband.dankje voor deze wijze les .je bent mijn redding.




Ervaring van Leonie met waarzegster Jarno   Ervaring van Leonie met waarzegster Jarno   Ervaring van Leonie geplaatst op 20 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Dank je weer voor jouw aandacht, op naar die andere wereld.




Ervaring van anoniem met waarzegster Jarno   Ervaring van anoniem met waarzegster Jarno   Ervaring van anoniem geplaatst op 20 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Lieve Jarno, hartelijk dank voor je fijne consult. heel resoluut en duidelijk. Ik heb kracht gekregen om de omwenteling in gang te gaan zetten. Dank voor het luisteren.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Jarno   Ervaring van Anoniem met waarzegster Jarno   Ervaring van Anoniem geplaatst op 5 september 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Jarno. Dank voor je woorden. je helpt mij verder.




Ervaring van Jack met waarzegster Jarno   Ervaring van Jack met waarzegster Jarno   Ervaring van Jack geplaatst op 6 augustus 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Duidelijke vent die verbluffende dingen weet te zeggen die ook nog eens kloppen. Dit zeg ik naar aanleiding van een eerder telefonisch consult. Jammer dat de verbinding Werd verbroken. Dan weet je wel wie ik ben Jarno. Bloemen staan in bestelling voor je . ;-).




Ervaring van P. met waarzegster Jarno   Ervaring van P. met waarzegster Jarno   Ervaring van P. geplaatst op 8 juli 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Lieve Jarno,

Onze verbinding verbrook helaas. Maar super bedankt ik probeer u even terug te bellen.




Ervaring van Ingeis met waarzegster Jarno   Ervaring van Ingeis met waarzegster Jarno   Ervaring van Ingeis geplaatst op 7 juni 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Verteld rake dingen. ik heb dan ook vertrouwen in de voorspellingen. Dank.




Ervaring van Marina met waarzegster Jarno   Ervaring van Marina met waarzegster Jarno   Ervaring van Marina geplaatst op 8 mei 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Bedankt voor alle mooie inzichten die je me geeft.
Blij dat je op mijn pad bent gekomen
Uiteindelijk zal ik hier zelf uitkomen, maar de juiste man op het juiste moment geeft mij net dat extra duwtje om verder te gaan in de juiste richting.




Ervaring van Stephanie met waarzegster Jarno   Ervaring van Stephanie met waarzegster Jarno   Ervaring van Stephanie geplaatst op 22 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  TOP. Dank u wel voor het gesprek. Ik zal gaan geloven en in het hier en nu gaan staan. Zodra ik weer volledig in mijn kracht sta en de voorspelling is uitgekomen zal ik u zeker terugbellen.

Dank u wel.




Ervaring van Controle fraek met waarzegster Jarno   Ervaring van Controle fraek met waarzegster Jarno   Ervaring van Controle fraek geplaatst op 13 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Wat ben jij TOP. dank u wel .door u zie ik het leven weer in kleur.




Ervaring van OLIVIA met waarzegster Jarno   Ervaring van OLIVIA met waarzegster Jarno   Ervaring van OLIVIA geplaatst op 10 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Dank voor het inzicht dat je mij hebt gegeven. Verhelderend en duidelijk om er mee aan de slag te gaan. Een spiegel voorgehouden ol zo verder te kunnen.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Jarno   Ervaring van Anoniem met waarzegster Jarno   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 april 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Je ging los aan het begin van ons gesprek gisteravond en sloeg de spijker op zijn kop gelijk al. Ons abrupt onderbroken gesprek (sorrie, tegoed was op) was een inspiratie en motivatie voor mij. Je boodschappen zijn aangekomen en ik ga ermee aan de slag. Ga ajb zo door, de oprechtheid en humor, love it. Dank je wel Jarno.




Ervaring van D. met waarzegster Jarno   Ervaring van D. met waarzegster Jarno   Ervaring van D. geplaatst op 2 maart 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Fijne rustige kalmerende stem. Helder en duidelijke informatie.




Ervaring van Jeannette met waarzegster Jarno   Ervaring van Jeannette met waarzegster Jarno   Ervaring van Jeannette geplaatst op 20 februari 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Gratiswaarzegster.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Gratiswaarzegster.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratiswaarzegster.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratiswaarzegster.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden