Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratiswaarzegster.nl


  Gratis waarzegster kijkt voor u gratis in haar kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Monique
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op gratiswaarzegster.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Na jou meerdere keren te hebben gebeld moet ik tot de conclusie komen dat alles keurig is uitgekomen. Het universum werkt soms heel raar, door alles krampachtig vast te houden ziet men de dingen niet meer staan. Het is pas door het los te laten dat men opmerkt dat de dingen al altijd voor je neus hebben gestaan. Dit is gewoon een wonderbaarlijke waarneming. Je bent echt sterk, nogmaals veel dank om me al die tijd bij te staan en nog zal..




Ervaring van P.Kin met waarzegster Monique   Ervaring van P.Kin met waarzegster Monique   Ervaring van P.Kin geplaatst op 6 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Lieve Monique, je bent mijn steun in deze moeilijke tijd maar wat jij zeg komt uit. Je vertelde mij 5 okt komt er contact. Ik kon dat niet geloven gezien de situatie . En ja hoor 5 oktober is er persoonlijk contact geweest. Ongeloofelijk . Dank je wel.
Je bent de beste hier en je zeg gewoon alles eerlijk en direct .




Ervaring van Vicjai met waarzegster Monique   Ervaring van Vicjai met waarzegster Monique   Ervaring van Vicjai geplaatst op 6 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Hey, alles wat je zei tot nu toe is uitgekomen.

Hartelijk bedankt.




Ervaring van Sabrina met waarzegster Monique   Ervaring van Sabrina met waarzegster Monique   Ervaring van Sabrina geplaatst op 2 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Monique, je bent fantastisch. Het is uitgekomen wat je hebt voorspeld. Hoe je dat doet met de tijd ik snap het niet. Je had het precies goed. WAUW, liefs Corie.




Ervaring van Corie met waarzegster Monique   Ervaring van Corie met waarzegster Monique   Ervaring van Corie geplaatst op 26 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Blij je weer eens gesproken te hebben, Monique je geeft me altijd rust in mijn hoofd ik vind je een super goed Medium je bent de 5 sterren meer dan waard groetjes Lin xxx.




Ervaring van Linda met waarzegster Monique   Ervaring van Linda met waarzegster Monique   Ervaring van Linda geplaatst op 19 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Zo zeker van haar voorspelling.
Monique is echt overtuigd en duidelijk. Ziet veel zelfs met tijd. Ik hoop dat alles uitkomt xxx
Vidjai.




Ervaring van Vidjai met waarzegster Monique   Ervaring van Vidjai met waarzegster Monique   Ervaring van Vidjai geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Hi Monique ons gesprek van gisteren. Ik vond het zeer verhelderend en zo treffend. Je bent een heel goed Medium, ik bel je snel terug. Groetjes Mira xx.




Ervaring van Mira met waarzegster Monique   Ervaring van Mira met waarzegster Monique   Ervaring van Mira geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Super Monique je voorspelling is helemaal uitgekomen als je er in geloofd dat is wat je zei ik dank je en ga je zeker nog bellen liefs Lin xxx.




Ervaring van Lin met waarzegster Monique   Ervaring van Lin met waarzegster Monique   Ervaring van Lin geplaatst op 30 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Geweldig medium. Wat je voorspelt hebt is uitgekomen op precies dezelfde dag als dat je had voorspelt. Ongelooflijk goed. Een aanrader voor een ieder als je het even niet meer weet en graag een tijdsvoorspelling zou willen weten. Ik zal jou zeker nog vaker bellen lieve Monique. Ik hoop dat je andere voorspelling ook gauw uitkomt, tot gauw.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Monique   Ervaring van Anoniem met waarzegster Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Wouw Moniqeu wat ben jij super goed heb je meerdere keer aan de lijn gehad en telkens is het tot nu toe uit gekomen. tot op de dag wat u voorspelde echt een aan rader zal je zeker nog veel bellen. SUPERxx.




Ervaring van Jes met waarzegster Monique   Ervaring van Jes met waarzegster Monique   Ervaring van Jes geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Hoi monique wou je laten weten dat ik het heel fijn vond om met u gesproken te hebben en dat ik hem niet ga opgeven ik hoop zo dat wat je vertelde uit gaat komen en ik terug kom met hem in relatie ik geloof er zelf in en zoals je zei waar je zelf in geloofd zegt heel wat. Groetjes helena.




Ervaring van Helena met waarzegster Monique   Ervaring van Helena met waarzegster Monique   Ervaring van Helena geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  sorry monique verbinding werd verbroken moest zo zijn denk ik. dank je wel voor je mooi uitleg. dankbaar voor de zon en de wereld liefs .g.




Ervaring van Geralda met waarzegster Monique   Ervaring van Geralda met waarzegster Monique   Ervaring van Geralda geplaatst op 14 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Fantastisch in 1 woord je voorspelling is helemaal uitgekomen. Dank je wel Monique. Ik ga je zeker weer terugbellen. liefs Suus.




Ervaring van Suus met waarzegster Monique   Ervaring van Suus met waarzegster Monique   Ervaring van Suus geplaatst op 23 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Ik hield het niet voor mogelijk maar jouw voorspelling is op de exacte datum uitgekomen. Buitengewoon een mirakel. Ik zie heel wat moois groeien. Dank je wel.




Ervaring van P. met waarzegster Monique   Ervaring van P. met waarzegster Monique   Ervaring van P. geplaatst op 29 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Dank je voor de mooie consult. 27 juni Monique, die datum ga ik jou weer bellen. Ik vond het een heel duidelijk positief consult.
Liefs Ayse.




Ervaring van Ayse met waarzegster Monique   Ervaring van Ayse met waarzegster Monique   Ervaring van Ayse geplaatst op 14 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Jeetje Monique. wat ben je goed zeg. je voorspellingen zijn zo zuiver en zo raak. ik sta versteld groetjes Sa.xx.




Ervaring van Sa. met waarzegster Monique   Ervaring van Sa. met waarzegster Monique   Ervaring van Sa. geplaatst op 13 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Super Monique hoe jij telkens de nagel op de kop slaat. Jij bent een 5 sterren helderziende. Tot de volgende. Grtjs Patrick.




Ervaring van Patrick met waarzegster Monique   Ervaring van Patrick met waarzegster Monique   Ervaring van Patrick geplaatst op 6 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Fijn gesprek hoop dat je voorspellingen uitkomen laat het je weten.




Ervaring van nicole met waarzegster Monique   Ervaring van nicole met waarzegster Monique   Ervaring van nicole geplaatst op 26 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Je voorspelling is dat hij deze maand mei 2019(eindelijk) de knoop gaat doorhakken en dat we in dezelfde maand ook weer contact zullen hebben. Aan de reacties hier te lezen kan je er haast niet naast zitten. Ik hoop dat het bij mij ook gaat uitkomen. Fingers crossed :) Ik laat dan ook zeker een reactie achter. X.




Ervaring van S. met waarzegster Monique   Ervaring van S. met waarzegster Monique   Ervaring van S. geplaatst op 18 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Monique, jij hebt mij al zo vaak en duidelijke voorspellingen gedaan. Ook iedere keer met de nodige uitleg. Heel knap Monique ik kijk vol bewondering naar je gave. Jij bent een TOP MEDIUM. Echt voor veel mensen een aanrader. Grtjs Patrick.




Ervaring van Patrick met waarzegster Monique   Ervaring van Patrick met waarzegster Monique   Ervaring van Patrick geplaatst op 16 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Monique heeft reeds enkele malen voorspellingen gedaan welke telkens tot op de dag zijn uitgekomen. Onverklaarbaar. 1 van de beste op de lijn.




Ervaring van E met waarzegster Monique   Ervaring van E met waarzegster Monique   Ervaring van E geplaatst op 14 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Zow dan wat ben jij goed. Je gaf aan dat er een breuk rond 29 april kwam, uiteindelijk is dat 2 dagen later gewoon gebeurd. ik had die datum los gelaten, dacht er niet eens meer aan, totdat ik het nog eens na las wat je verteld had. Ongelofelijk hoor.




Ervaring van marieke met waarzegster Monique   Ervaring van marieke met waarzegster Monique   Ervaring van marieke geplaatst op 12 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  lieve Monique, WOW wat ben jij goed zeg. Die baan heb ik inderdaad gekregen zoals je had voorspeld. Dank je wel. Groetjes E.




Ervaring van E. met waarzegster Monique   Ervaring van E. met waarzegster Monique   Ervaring van E. geplaatst op 9 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Monique, je hebt precies de juiste tijd voorspeld over dat er contact zou komen met mijn vriend. Ik vind je een heel bijzonder Medium. Groetjes Ans.




Ervaring van Ans met waarzegster Monique   Ervaring van Ans met waarzegster Monique   Ervaring van Ans geplaatst op 30 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Lieve Monique. Wat ben jij goed. Je voelde perfect aan wanneer hij van zich zou laten horen. Hoop de rest ook mag uitkomen en je nog veel mensen kunt helpen. Ben grote fan van jou. Deze getuigenis heb jij echt verdient. Hoop dat het lukt hem te plaatsen.




Ervaring van A met waarzegster Monique   Ervaring van A met waarzegster Monique   Ervaring van A geplaatst op 26 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Alles onderste boven gehaald om mijn verloren boeken terug te vinden. Dankzij jou wist ik dat ik thuis niet moest blijven zoeken. Ze zijn terecht, waarvoor dank. Ze lagen wel in die andere bibliotheek.




Ervaring van S met waarzegster Monique   Ervaring van S met waarzegster Monique   Ervaring van S geplaatst op 24 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  hi Monique, geweldig in 1 woord. Het is uitgekomen wat je hebt voorspeld. Ik sta versteld. Liefs Felice xx.




Ervaring van Felice met waarzegster Monique   Ervaring van Felice met waarzegster Monique   Ervaring van Felice geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Toets gehaald met 94% , zoals u had voorspeld dat ik het zou halen. Maar ook ziet dat ik rust moet nemen en dat ga ik inderdaad doen van het weekend want dan heb ik eindelijk een klein beetje tijd. Nog 2 examens te gaan.




Ervaring van Luchtvaart met waarzegster Monique   Ervaring van Luchtvaart met waarzegster Monique   Ervaring van Luchtvaart geplaatst op 15 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Lieve Monique, bedankt voor je mooie voorspellingen op liefdesgebied met de man van dansles :).en de nieuwe baan die ik zal gaan krijgen. Je hebt mij mooie data doorgegeven. Ik laat het je weten als het uitgekomen is. Dank je wel. x.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Monique   Ervaring van Anoniem met waarzegster Monique   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Monique fantastisch ik vind je supergoed. Hij heeft me gebeld precies op de dag dat jij voorspelde. Dank je wel meid ik bel je zeker terug. Groet Anita.




Ervaring van Anita met waarzegster Monique   Ervaring van Anita met waarzegster Monique   Ervaring van Anita geplaatst op 9 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Monique ,
voor de eerste een consult gedaan , wist nog niet goed wie ik zou kiezen maar ik heb een goed keuze gemaakt . bedankt voor de duidelijke info en uitleg Toppie . ik bel u zeker terug .
grtjs Andy.




Ervaring van ANDY met waarzegster Monique   Ervaring van ANDY met waarzegster Monique   Ervaring van ANDY geplaatst op 4 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Lieve Monique het gaat een stuk beter op mijn werk en ook financieel ziet het er al beter uit voor mij . dus geweldig . wilde je dit even laten weten .mijn dank is groot . groetjes Sandra.




Ervaring van sandra met waarzegster Monique   Ervaring van sandra met waarzegster Monique   Ervaring van sandra geplaatst op 29 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Monique, je bent een TOP medium. Groetjes Dirk.




Ervaring van Dirk met waarzegster Monique   Ervaring van Dirk met waarzegster Monique   Ervaring van Dirk geplaatst op 25 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Monique, ik heb paar weken geleden een consult van je gehad. En je voorspelling is uitgekomen. Ik heb die baan die ik zo graag wilde. Je bent fantastisch. Dank je wel, liefs Jenny.




Ervaring van Jenny met waarzegster Monique   Ervaring van Jenny met waarzegster Monique   Ervaring van Jenny geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Monique, wat ben jij een lieve vrouw om mee te praten. Ik wacht tot september wat je me voorspelde. Jij hebt een sterke gave, bedankt voor je goede raad. Ik bel je zeker terug. Inge.




Ervaring van Inge met waarzegster Monique   Ervaring van Inge met waarzegster Monique   Ervaring van Inge geplaatst op 17 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Gratiswaarzegster.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Gratiswaarzegster.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratiswaarzegster.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratiswaarzegster.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden