Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratiswaarzegster.nl


  Gratis waarzegster kijkt voor u gratis in haar kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Thaiis
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op gratiswaarzegster.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Bedankt voor je consult. Je bent een toppertje tot snel.




Ervaring van Wendy met waarzegster Thaiis   Ervaring van Wendy met waarzegster Thaiis   Ervaring van Wendy geplaatst op 7 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Thaiis is correct in haar voorspellingen, ze is vriendelijk en gaat echt diep met haar voorspellingen. Zij voelt de situatie zeer goed aan, en blijft ook rechtlijnig in wat ze zegt.




Ervaring van RL met waarzegster Thaiis   Ervaring van RL met waarzegster Thaiis   Ervaring van RL geplaatst op 2 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Thais, bedankt voor het consult. Super gewoon, geen woorden voor.
Liefs.




Ervaring van Kat met waarzegster Thaiis   Ervaring van Kat met waarzegster Thaiis   Ervaring van Kat geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Hi Thais kontrakt getekend, begint om 16 September met nieuwe baan
Mvg
K




Ervaring van Kausar met waarzegster Thaiis   Ervaring van Kausar met waarzegster Thaiis   Ervaring van Kausar geplaatst op 1 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Bedankt voor je mooie consult. kon alles plaatsen je zit er meestal pal op. wouw je bent een toppertje.




Ervaring van Wendy met waarzegster Thaiis   Ervaring van Wendy met waarzegster Thaiis   Ervaring van Wendy geplaatst op 25 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Gewoon weg SUPER.Dank je wel voor alles lieve schat,ik bel je nog.x.




Ervaring van Ria met waarzegster Thaiis   Ervaring van Ria met waarzegster Thaiis   Ervaring van Ria geplaatst op 16 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve lieve Thaiis,dank je ontzettend voor je (H)eerlijke waarnemingen.Met nog een bepaald soort weemoedigheid overvoel ik alles wat je zojuist hebt verteld en zie de zon al naar me schijnen in de verte.hele dikke kus van Elfje.




Ervaring van Elfje met waarzegster Thaiis   Ervaring van Elfje met waarzegster Thaiis   Ervaring van Elfje geplaatst op 11 augustus 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis, telkens ik je bel voel ik me weer beter. Ook alles wat je zegt klopt als een bus. Bedankt hiervoor en ik hoop je snel weer te horen. Xxx Shana.




Ervaring van Shana met waarzegster Thaiis   Ervaring van Shana met waarzegster Thaiis   Ervaring van Shana geplaatst op 20 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Ik dank je hartelijk voor alles en we horen elkaar later weer. Je weet dat ik niet zonder je goede raad kan he. Lieve groetjes, Ria.




Ervaring van Ria met waarzegster Thaiis   Ervaring van Ria met waarzegster Thaiis   Ervaring van Ria geplaatst op 31 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve, warme Thaiis. Ik zou alle dagen naar jou kunnen bellen, uren aan een stuk. Je weet me altijd terug kracht en moed te geven. Je bent zo een positieve en oprechte vrouw. Duizendmaal dank voor de mooie gesprekken en de ongelooflijke hulp die je me geeft tijdens mijn transformatieproces.




Ervaring van Val met waarzegster Thaiis   Ervaring van Val met waarzegster Thaiis   Ervaring van Val geplaatst op 9 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  zojuist gesproken over Glenn. Alles wat jij hebt gezegd is waar en wij weten beiden dat alles uit zal komen. kwestie van tijd
je bent een Kei in je vak. Super.
ik houd je op de hoogte. Dank je wel Lieverd.




Ervaring van G...spiritueel met waarzegster Thaiis   Ervaring van G...spiritueel met waarzegster Thaiis   Ervaring van G...spiritueel geplaatst op 1 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis, ik schrijf heel weinig getuigenissen maar jij bent het meer dan waard. Ik heb je op korte tijd verschillende keren gebeld en je weet me met je engelengeduld en je liefdevol hart steeds weer met mijn voeten op de grond te zetten. Ik heb enorm veel aan onze gesprekken en ik weet dat er een betere tijd aankomt. Ik ga nu vooral bidden en vragen hierboven om die andere man op N haar pad te laten komen zodat J en ik eindelijk aan ons leven samen kunnen beginnen. Ik weet dat het komt, hij is mijn grote liefde maar soms verlies ik de hoop en het vertrouwen. Dankzij u en enkele collega's van u duurt die twijfel nooit lang en kom ik redelijk snel terug in mijn kracht te staan. Het lijkt mss maar klein voor jullie maar voor mij is het een enorme steun en kracht te weten dat ik altijd kan bellen EN geholpen word. Je bent heel bijzonder Thaiis, heel bijzonder. En ik heb het ook al eens tegen 1 collega van u gezegd maar het enige mooie aan deze verschrikkelijke emotionele rollercoaster waar ik nu inzit, is dat jullie op mijn pad gekomen zijn. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Tot binnenkort lieverd. Heel veel liefs V.




Ervaring van Val met waarzegster Thaiis   Ervaring van Val met waarzegster Thaiis   Ervaring van Val geplaatst op 25 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Bedankt voor uw legging super.




Ervaring van W met waarzegster Thaiis   Ervaring van W met waarzegster Thaiis   Ervaring van W geplaatst op 14 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Potverdikkie, iets wat ik niet had verwacht, maar wel had gehoopt is uitgekomen. Wat goed gezien van jou, geweldig. Liefs.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Thaiis   Ervaring van Anoniem met waarzegster Thaiis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 8 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis, ik heb je voor de eerste keer gesproken. Maar wat ben jij ee topper. Ik hoop dat je mooie voorspellingen mogen uitkomen en dat ik een liefdesrelatie mag krijgen met de man van dansles en ik snel een nieuwe baan krijg. Ik laat het je zeker weten. xxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Thaiis   Ervaring van Anoniem met waarzegster Thaiis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  In 1 woord SUPER.
Binnen 10 min alles tot in details verteld, ben gewoon flabbergasted. Zelfs dingen die ze niet kon weten.
En buiten dat is ze zo ontzettend lief en begripvol.
Dit was mijn eerste keer dat ik haar belde, maar zeker niet de laatste keer.
Lieve thaiis, je hebt er een grote fan bij.




Ervaring van Miranda met waarzegster Thaiis   Ervaring van Miranda met waarzegster Thaiis   Ervaring van Miranda geplaatst op 21 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis, wilde je gisteren eigenlijk al bedanken voor je enorm uitgebreide antwoorden via de email. Ik weet dat je goed bent. En ook snel. Waardeer het in ieder geval enorm. Je hebt me in ieder geval heel fijn geholpen. Dankjewel hiervoor. Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Thaiis   Ervaring van Karin met waarzegster Thaiis   Ervaring van Karin geplaatst op 19 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Super goed .dank je wel voor je consult.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Thaiis   Ervaring van Anoniem met waarzegster Thaiis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Beste Thaiis,

Ik heb je inmiddels een paar keer 'gesproken' via een emailconsult.
Over iets wat ik niet had aangegeven (mbt mijn ex) benoemde je iets waarvan ik weet dat het klopt. Heel knap.
En ik ben heel blij dat je zo ontzettend de tijd neemt om via een emailconsult zo goed te antwoorden. Mijn vertrouwen heb je.

Nogmaals dank.

Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Thaiis   Ervaring van Karin met waarzegster Thaiis   Ervaring van Karin geplaatst op 4 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Elise was weer juist met haar uitspraken. Mijn zoon had effectief klierkoorts. Tot op heden zijn haar uitspraken altijd accuraat geweest. Ik wacht met spanning de rest af. Bel je zeker weer. Aanrader voor iedereen.




Ervaring van anoniem met waarzegster Thaiis   Ervaring van anoniem met waarzegster Thaiis   Ervaring van anoniem geplaatst op 30 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis, dankjewel voor je ontzettend duidelijke en snelle email consult. Ik hoop dat wat je schrijft uit mag komen. Ik heb er vertrouwen in. Je ziet de dingen in ieder geval heel scherp. En zo fijn dat je echt merkt dat je alle tijd ervoor hebt genomen om duidelijkheid voor mij te scheppen en alles zo goed mogelijk te beantwoorden. Super fijn. Dankjewel hiervoor. Karin xx.




Ervaring van Karin met waarzegster Thaiis   Ervaring van Karin met waarzegster Thaiis   Ervaring van Karin geplaatst op 29 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Dank je wel Thaiis,wat ben ik blij met jou telkens ik in de put zit weet jij er mij uit te halen met je goede inzichten en raad. ik ben zo dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen.hartelijke dank lieve schat nogmaals beste wensen en hou je ook vooral gezond zodat je nog veel mensen kan helpen zoals ik.Dikke kus lieverd en tot.




Ervaring van Ria met waarzegster Thaiis   Ervaring van Ria met waarzegster Thaiis   Ervaring van Ria geplaatst op 20 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thais je had gelijk tussen mij en dave had het wat tijd nodig, dank je voor je steun en hulp . we zijn terug samen , je bent een kei .




Ervaring van Sonja met waarzegster Thaiis   Ervaring van Sonja met waarzegster Thaiis   Ervaring van Sonja geplaatst op 15 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Thaiis. Ik heb je gesproken op de woensdag. Je hebt heel veel voorspellingen gedaan (buitenland, zwangerschap en geheim dat ik moet onthullen). Ik heb je advies opgevolgd ook m.b.t. het geheim. Je had HELEMAAL gelijk. :-) Ik heb het geheim gedeeld en je voorspelling is uitgekomen zijn reactie was positief. Ik ben benieuwd naar je andere voorspellingen. Je hebt me enorm goed geholpen. Ik hoop je snel weer te spreken. :-) .

Mensen, een consult met haar is goud waard.




Ervaring van R met waarzegster Thaiis   Ervaring van R met waarzegster Thaiis   Ervaring van R geplaatst op 11 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thais, net gesproken en jou upgedate met alle voorspellingen van jou die zijn uitgekomen.en dat zijn er zoveel.je bent een kanjer. liefs Reshmi.




Ervaring van Reshmi met waarzegster Thaiis   Ervaring van Reshmi met waarzegster Thaiis   Ervaring van Reshmi geplaatst op 6 januari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Dank je wel you are the best.




Ervaring van anoniem met waarzegster Thaiis   Ervaring van anoniem met waarzegster Thaiis   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 november 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Hallo ThaIs, de voorspelling die je een tijdje terug deed over verlies van geld kon ik toen niet plaatsen. Gisteren kwam ik erachter wat je bedoelde en je had gelijk. Ondanks dat dit geen leuke voorspelling was, geeft het me zeker vertrouwen in de toekomst en jouw voorspellingen en inzichten daarvoor. Dank je wel. Karin xx.




Ervaring van Karin met waarzegster Thaiis   Ervaring van Karin met waarzegster Thaiis   Ervaring van Karin geplaatst op 13 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Hi Thais.

de voorspelling die je in april had gedaan is uitgekomen. op dat moment dacht ik:hhm nee dit kan niet. maar je had gelijk :).




Ervaring van A met waarzegster Thaiis   Ervaring van A met waarzegster Thaiis   Ervaring van A geplaatst op 12 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Dank je wel voor jou goede ondersteuning,ik ben heel blij met het betere nieuws.ik ga nu eerst een beetje genieten.Hartelijke dank voor alles,je bent mijn steun en toeverlaat maar dat weet jij ook wel,dikke kus,Ria.




Ervaring van Ria met waarzegster Thaiis   Ervaring van Ria met waarzegster Thaiis   Ervaring van Ria geplaatst op 8 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Ik bel Thais al meerdere maanden en tot nog toe zeer tevreden over haar voorspellingen. Ze is een lieve integere vrouw met veel geduld. Ze blijft ook steeds hetzelfde zien.




Ervaring van S met waarzegster Thaiis   Ervaring van S met waarzegster Thaiis   Ervaring van S geplaatst op 3 oktober 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Bedankt Thaiis,het is zeker geen goed nieuws. maar ik voelde al dat het niet goed zat,we zullen wel zien hoe het verder verloopt.Je hoort me later nog wel,je weet ik kan niet zonder jou goede raad.Hartelijke dank en dikke kus,Ria.




Ervaring van Ria met waarzegster Thaiis   Ervaring van Ria met waarzegster Thaiis   Ervaring van Ria geplaatst op 17 september 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Wow Thaiis, voelde dat zojuist even als thuiskomen : ).
Je hebt een ongewone situatie helder gezien en alles klopt gewoon met hetgeen ik al wist van binnen. De bevestiging hiervan is zo fijn, ik ga met frisse moed verder op mijn pad.

Je bent een lieve schat en een echte aanrader.

De schrijfster van het boek : ) x.




Ervaring van schrijfster van het boek met waarzegster Thaiis   Ervaring van schrijfster van het boek met waarzegster Thaiis   Ervaring van schrijfster van het boek geplaatst op 4 augustus 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Bedankt voor mij iedere keer weer moed te geven. Maar ook om de boodschappen van de kaarten altijd zo positief over te brengen. Dankjewel.




Ervaring van Vicky met waarzegster Thaiis   Ervaring van Vicky met waarzegster Thaiis   Ervaring van Vicky geplaatst op 24 juli 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Beste Thais
Voorspelling over de dochters van mijn partner is uitgekomen: de een is zwanger en de ander heeft een miskraam gehad. Ongelooflijk.




Ervaring van Maria met waarzegster Thaiis   Ervaring van Maria met waarzegster Thaiis   Ervaring van Maria geplaatst op 12 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis,
Bedankt voor steeds verhelderde gesprekken en uw advies het is steeds moeilijk voor mij en van u krijg ik weer kracht om door te gaan en hoop dat ik gauw mijn liefste voor altijd bij mij heb zoals u mijn toekomst ziet en dat ik mij weer gelukkig mag voelen.
Nogmaals bedankt Thaiis .




Ervaring van Henk met waarzegster Thaiis   Ervaring van Henk met waarzegster Thaiis   Ervaring van Henk geplaatst op 11 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Gratiswaarzegster.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Gratiswaarzegster.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratiswaarzegster.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratiswaarzegster.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden