Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratiswaarzegster.nl


  Gratis waarzegster kijkt voor u gratis in haar kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze gratis waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op gratiswaarzegster.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Dank je Sanne voor je zeer duidelijke mailconsult. Je weet mij weer op te beuren. Ik kijk uit naar de komende tijd.




Ervaring van Touria met waarzegster Sanne   Ervaring van Touria met waarzegster Sanne   Ervaring van Touria geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Lieve Lisa,

Bedankt dat je er altijd weer bent in een voor mij erg zware periode. Je kaartleggingen zijn telkens zo treffend en herkenbaar. Ook zijn er voorspellingen uitgekomen. Ik hoop dat het wachten voor mij niet lang meer duurt.




Ervaring van Mas met waarzegster Lisa   Ervaring van Mas met waarzegster Lisa   Ervaring van Mas geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga je bent echt super .




Ervaring van Frank met waarzegster Olga   Ervaring van Frank met waarzegster Olga   Ervaring van Frank geplaatst op 17 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Lieve Yuorah,je hebt mij weer zo gerust gesteld. ben zo blij dat ik jou gebeld heb heeft mij echt heel goed gedaan,hoop zo dat het allemaal uitkomt dan zou ik je zo dank baar zijn.heel veel liefs en bel je snel.xx Anja.




Ervaring van Anja met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anja met waarzegster Yuorah   Ervaring van Anja geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Thais, bedankt voor het consult. Super gewoon, geen woorden voor.
Liefs.




Ervaring van Kat met waarzegster Thaiis   Ervaring van Kat met waarzegster Thaiis   Ervaring van Kat geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga,

Altijd fijn om je elke dag weer te spreken, al zo lang al die jaren maanden weken dagen wat kunnen we lachen met elkaar en serieuze gesprekken voeren, je bent een grote steun, jou gave is zo goed en sterk ik kan niemand anders wensen dan jij.
Je gevoel is haarfijn en goed, mensen iedereen Olga bellen want die wijst je de weg op je levenspad ze helpt je in de positieve zin. Bedankt Olgaaaa voor alles.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 16 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Bedankt Donna voor de mooie foto reading ,momenteel gaat het goed met mij en het heeft me deugd gedaan om te horen dat jij nog contact ziet liggen , want uit ervaring weet ik dat je straight to the point bent en dat tot hier toe al je voorspellingen al zijn uitgekomen , je bent een toppertje en zelfs meer dan 5 sterren waard .
Liefs A.S.




Ervaring van A.S met waarzegster Donna   Ervaring van A.S met waarzegster Donna   Ervaring van A.S geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Zo zeker van haar voorspelling.
Monique is echt overtuigd en duidelijk. Ziet veel zelfs met tijd. Ik hoop dat alles uitkomt xxx
Vidjai.




Ervaring van Vidjai met waarzegster Monique   Ervaring van Vidjai met waarzegster Monique   Ervaring van Vidjai geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Paloma
  Ervaring met waarzegster Paloma
  Paloma heeft bij mij altijd gelijk gehad. Ik was iemand die heel ongeduldig was maar door Paloma's inzicht ben ik op de juiste manieren stappen gaan zetten waardoor ik mijn doelen bereikt. Paloma jij bent echt goed thanks en tot gauw liefs K.




Ervaring van K. met waarzegster Paloma   Ervaring van K. met waarzegster Paloma   Ervaring van K. geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Niamh
  Ervaring met waarzegster Niamh
  Belkrediet was op. Nog eens bedankt . Evi .




Ervaring van Evi met waarzegster Niamh   Ervaring van Evi met waarzegster Niamh   Ervaring van Evi geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Valentine
  Ervaring met waarzegster Valentine
  Wat een mooie diepgaande reading. Echt geweldig, ben super tevreden.




Ervaring van Bloemmm met waarzegster Valentine   Ervaring van Bloemmm met waarzegster Valentine   Ervaring van Bloemmm geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Valentine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Lieve Karine, je voorspellingen zijn uitgekomen.
Mensen moeten eens weten hoe goed jij bent in je voorspellingen.
5 sterren zijn nog te weinig voor jou.
Ik de ongelovige Thomas. T.T.M.




Ervaring van T.T.M. met waarzegster Karine   Ervaring van T.T.M. met waarzegster Karine   Ervaring van T.T.M. geplaatst op 15 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Ik belde eigenlijk met geen specifieke vraag en toch kwam u met dingen waar ik nooit over heb gehad. Zoals een vriendin die in de scheiding ligt wow. Zoals altijd eerlijk en goed. Blijf zo doorgaan beste Cassandra x.




Ervaring van Voetbal met waarzegster Cassandra   Ervaring van Voetbal met waarzegster Cassandra   Ervaring van Voetbal geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Danie
  Ervaring met waarzegster Danie
  Lieve Danie, wij spreken elkaar zeker nog. Er zijn geen aardse woorden voor wat jij voor mij/ons hebt gedaan. I will never give it up. Dank je wel voor jou. Sophie.




Ervaring van Sophie met waarzegster Danie   Ervaring van Sophie met waarzegster Danie   Ervaring van Sophie geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Danie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Sanne.

Toppertje vooral het aantrekgedeelte, haha

A naughty boy, you know who,

Laat je volg week effe weten of je gebeden zijn gehoord ivm extra weekje vrij

A naughty girl who makes you laugh and who appreciate ur reading,and talking to you
Thank you xxx

R.




Ervaring van R met waarzegster Sanne   Ervaring van R met waarzegster Sanne   Ervaring van R geplaatst op 14 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Wauw de moeite waard zeker een aanrader.
Ben al een heel stuk wijzer volgende x een langer gesprek.

Wil u bedanken voor al uw adviezen en inzichten kan ik echt wat mee tot gauw.

De hartelijke groeten,
S.




Ervaring van S met waarzegster Yoshua   Ervaring van S met waarzegster Yoshua   Ervaring van S geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Dankjewel Donna,
Mijn woorden komen te kort.
U heeft mij net een wonder geschonken
Zo oprecht het goed voor hebben met uw medemens. Ontroerend
.




Ervaring van Marijke met waarzegster Donna   Ervaring van Marijke met waarzegster Donna   Ervaring van Marijke geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Johan
  Ervaring met waarzegster Johan
  Topman.




Ervaring van V met waarzegster Johan   Ervaring van V met waarzegster Johan   Ervaring van V geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dunia
  Ervaring met waarzegster Dunia
  Lieve Dunja, heb je gesproken over mijn wens, werk/opleiding en mijn HSP zoon. Je hebt mij bijzonder gerust gesteld en wat je zei was echt treffend. Dank daarvoor.




Ervaring van Adrienne met waarzegster Dunia   Ervaring van Adrienne met waarzegster Dunia   Ervaring van Adrienne geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dunia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Hi Monique ons gesprek van gisteren. Ik vond het zeer verhelderend en zo treffend. Je bent een heel goed Medium, ik bel je snel terug. Groetjes Mira xx.




Ervaring van Mira met waarzegster Monique   Ervaring van Mira met waarzegster Monique   Ervaring van Mira geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Coby
  Ervaring met waarzegster Coby
  Nooit eerder gesproken maar zeker de moeite waard en meer zelfs. Ze kon heel goed invoelen. Top medium.




Ervaring van S met waarzegster Coby   Ervaring van S met waarzegster Coby   Ervaring van S geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Coby  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Heel oprechte en echt goede gedetailleerde uitleg. Ook je humor is heel leuk en spontaan, je stelt mensen gerust. Met een echt heel gedetailleerde uitleg die tot in de puntjes klopt. Super en hartelijk dank.




Ervaring van muzikatje met waarzegster Richard   Ervaring van muzikatje met waarzegster Richard   Ervaring van muzikatje geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Christelle
  Ervaring met waarzegster Christelle
  Lieve Christelle ik bel jen al geruime tijd en er is al veel uitgekomen van je voorspellingen, je bent een kanjer, er zijn al zoveel dingen uitgekomen je spreekt altijd de waarheid ook als het negatief is en die eerlijkheid vind ik geweldig dank je wel voor al je steun al in die hele tijd een toppertje van tien sterren Sabine.




Ervaring van Sabine met waarzegster Christelle   Ervaring van Sabine met waarzegster Christelle   Ervaring van Sabine geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Morgane
  Ervaring met waarzegster Morgane
  Super lief altijd oprecht veel begrijp en geduld en echt een engel. Liefs R.




Ervaring van R met waarzegster Morgane   Ervaring van R met waarzegster Morgane   Ervaring van R geplaatst op 13 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Ik vergeet elke keer iets te schrijven voor jou lieve Anne. jouw rust en helderwetendheid doen me super goed. Elke keer weer. Je bent een fijn mens om zo vertrouwd mee te praten .




Ervaring van S met waarzegster Anne   Ervaring van S met waarzegster Anne   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Petra
  Ervaring met waarzegster Petra
  Super bedankt, geweldige consulent, lief en super geduldig en kan heel goed invoelen.




Ervaring van S met waarzegster Petra   Ervaring van S met waarzegster Petra   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mathilda
  Ervaring met waarzegster Mathilda
  Mathilde, je hebt mij weer gerustgesteld zoals altijd.
Je zei dat het meisje goede bedoelingen heeft met mijn zoon. Mijn twijfel heb je weg genomen. Jouw voorspellingen komen altijd uit. Dank je weer.




Ervaring van Hakima met waarzegster Mathilda   Ervaring van Hakima met waarzegster Mathilda   Ervaring van Hakima geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MB Rhais
  Ervaring met waarzegster MB Rhais
  alles klopt wat ze zegt. geen flauwe kul.




Ervaring van V met waarzegster MB Rhais   Ervaring van V met waarzegster MB Rhais   Ervaring van V geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mina
  Ervaring met waarzegster Mina
  Fantastisch gesprek gehad met u. Nu hopen dat alles uitkomt. je hebt me zoveel hoop gegeven, dank u wel Mina.




Ervaring van S met waarzegster Mina   Ervaring van S met waarzegster Mina   Ervaring van S geplaatst op 12 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Arwen
  Ervaring met waarzegster Arwen
  Wil jou sterren geven maar kom niet toe met vijf sterren. Je bent nieuw op de lijn maar zeker een meerwaarde. Hoe duidelijk jij alles ziet, zelfs dat ik last heb van mijn schouder. wow. Een krak in je vak. Nu hopen dat alle voorspellingen mogen uitkomen. Dankjewel om alles zo te verduidelijken en je geduld en mij zo gerust te stellen. Je bent een zeer vriendelijk en lieve vrouw.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Arwen   Ervaring van Anoniem met waarzegster Arwen   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Richard, Dankje van harte voor het Eerlijk, Oprecht en Duidelijk Begripvol Gesprek, U Ziet en Weet Echt Zoveel, het Klopt allemaal, Danku voor Alle Moeite Liefdevolle en Positieve Energie. Ik Hoop dat U nog Veel mensen mag Blijven Helpen, Wens U Alle Geluk, Alles Positief en alle Liefde toe en Nogmaals Dankjewel. Mvg C.




Ervaring van Carina met waarzegster Richard   Ervaring van Carina met waarzegster Richard   Ervaring van Carina geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Mooiste man van het hele wereld, ik viel weg. Wilde net gaan opladen.
Xx.




Ervaring van S met waarzegster Gunter   Ervaring van S met waarzegster Gunter   Ervaring van S geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Erika
  Ervaring met waarzegster Erika
  Heel snel een antwoord gekregen op mijn email er zijn al dingen uitgekomen en hopelijk komt deze maand de andere ook uit n zeer goed medium, een echte aanrader bedankt erika, je hoor nog van mij .




Ervaring van Sonia met waarzegster Erika   Ervaring van Sonia met waarzegster Erika   Ervaring van Sonia geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Erika  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Jarno
  Ervaring met waarzegster Jarno
  Dank je wel Jarno ,
het was een spiegel die ik nodig had en je geeft me erg veel positieve energie door de kracht bij me zelf te leggen.
Ik bel snel nog eens terug.




Ervaring van angelique met waarzegster Jarno   Ervaring van angelique met waarzegster Jarno   Ervaring van angelique geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Jarno  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Liefst Cassandra. Ongelooflijk hoe jij haarfijn voorspelt. Voor mij ben de beste van de lijn. Steeds een luisterend oor en altijd juist. Mensen bel haar en ondervind haar talent. Ik ben fan. Chris.




Ervaring van Chris met waarzegster Cassandra   Ervaring van Chris met waarzegster Cassandra   Ervaring van Chris geplaatst op 11 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Gratiswaarzegster.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Gratiswaarzegster.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratiswaarzegster.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratiswaarzegster.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden