Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratiswaarzegster.nl


  Gratis waarzegster kijkt voor u gratis in haar kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze gratis waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op gratiswaarzegster.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Lieve Anne, je hebt me weer zo gigantisch goed geholpen om los te laten. Ik voel me sterker, heb letterlijk meer lucht en ik voel nu ruimte voor nieuwe dingen. Dank je, ook namens mijn schoonmoeder. Je hebt ons na haar overgaan dichter bij elkaar gebracht. Met veel liefde en dank.




Ervaring van Else met waarzegster Anne   Ervaring van Else met waarzegster Anne   Ervaring van Else geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Arwen
  Ervaring met waarzegster Arwen
  Arwen, je bent nieuw hier en absoluut een meerwaarde. Mij heb je alvast veel waarheid gezegd.




Ervaring van Annemie met waarzegster Arwen   Ervaring van Annemie met waarzegster Arwen   Ervaring van Annemie geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Anouk bedankt u ziet en voelt de dingen goed aan.




Ervaring van W met waarzegster Anouk   Ervaring van W met waarzegster Anouk   Ervaring van W geplaatst op 23 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  lieve Donna, alles komt uit. Bedankt voor uw mailtje.




Ervaring van Shilpa met waarzegster Donna   Ervaring van Shilpa met waarzegster Donna   Ervaring van Shilpa geplaatst op 22 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Derya
  Ervaring met waarzegster Derya
  Derya is echt een topper, heeft een hele fijne rustige stem en luistert echt. Ze heeft me al diverse malen uit een dal gehaald. Dus met andere woorden een topper.




Ervaring van Nic met waarzegster Derya   Ervaring van Nic met waarzegster Derya   Ervaring van Nic geplaatst op 22 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Derya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Petrus
  Ervaring met waarzegster Petrus
  Paar dagen terug een heel fijn gesprek gehad met Petrus. Alles wat hij zei was herkenbaar en heeft hele goede adviezen gegeven. Heel erg bedankt en ik bel zeker nog een keer teug.




Ervaring van I met waarzegster Petrus   Ervaring van I met waarzegster Petrus   Ervaring van I geplaatst op 22 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Emma
  Ervaring met waarzegster Emma
  De moeite waard om zeker te proberen.




Ervaring van ML met waarzegster Emma   Ervaring van ML met waarzegster Emma   Ervaring van ML geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Emma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna, ik wil je laten weten dat jou voorspellingen zijn uitgekomen over de liefde. Nooit meer gedacht dat er ooit weer een relatie zal komen maar je gaf me aan half april en hij zoekt weer toenadering na alles wat er gebeurd is. Donna,de relatie is er weer. Bedankt lieve schat.




Ervaring van Greet met waarzegster Donna   Ervaring van Greet met waarzegster Donna   Ervaring van Greet geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  hi Monique, geweldig in 1 woord. Het is uitgekomen wat je hebt voorspeld. Ik sta versteld. Liefs Felice xx.




Ervaring van Felice met waarzegster Monique   Ervaring van Felice met waarzegster Monique   Ervaring van Felice geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Sophia, altijd een aangenaam gesprek die verheldering brengt in de stukken waar je een beetje in vast gelopen was. Ze geeft je een glimp waar dingen naartoe gaan. Dit is zeer interessant. Ook leuk om bepaalde mensen te screenen. Ze is een super lieve boeiende Dame.




Ervaring van Kaatie met waarzegster Sophia   Ervaring van Kaatie met waarzegster Sophia   Ervaring van Kaatie geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna, jou voorspellingen over mijn (ex)vriend is uitgekomen. Ik had althans gehoopt dat jij jou zal vergissen maar je zat er dik op. Wil je weten over de liefde dan moet je Donna bellen. Hard maar rechtuit. Niet te onderschatten.




Ervaring van Ruth met waarzegster Donna   Ervaring van Ruth met waarzegster Donna   Ervaring van Ruth geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Violette
  Ervaring met waarzegster Violette
  Ja idd inderdaad zeer goed. Invoelvermogen en goed helderziende. X Anouck.




Ervaring van Anouck met waarzegster Violette   Ervaring van Anouck met waarzegster Violette   Ervaring van Anouck geplaatst op 21 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Lieve Gunter. Alles, letterlijk alles wat u voorspeld heeft is uitgekomen. Uw advies heeft alles nog positiever laten verlopen. Hoe moeilijk de situatie ook was, u bleef erbij hoe het zou uitpakken en u heeft altijd gelijk gehad. Ik ben dankbaar dat ik nooit heb opgegeven en ook al was ik vaak koppig. U heeft me letterlijk bij gestaan en erdoor heen gesleept. En u verdient alle lof, en u bent echt super geweldig. Dank u wel is te weinig voor woorden. Moge deze goddelijke universum u zegenen en uw wensen laten uitkomen. We love you Gunter. San en de familie.




Ervaring van San met waarzegster Gunter   Ervaring van San met waarzegster Gunter   Ervaring van San geplaatst op 20 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dina
  Ervaring met waarzegster Dina
  Toppertje. Lief neemt alle tijd en kan goed invoelen op personen. Bedankt.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Dina   Ervaring van Anoniem met waarzegster Dina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne-Fleur
  Ervaring met waarzegster Anne-Fleur
  Dank voor je mooie reading. Sorry dat ik plots weg was.




Ervaring van C met waarzegster Anne-Fleur   Ervaring van C met waarzegster Anne-Fleur   Ervaring van C geplaatst op 20 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne-Fleur  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  lieve Leandra ik bel je met regelmaat en een voorspelling is al uit gekomen. Jij vertelde mij dat ik financiele meevallers zou krijgen en dat zijn er al twee maar toch waar ik niet op gerekend had. Lieve groet van Loes.




Ervaring van Loes met waarzegster Leandra   Ervaring van Loes met waarzegster Leandra   Ervaring van Loes geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anny
  Ervaring met waarzegster Anny
  Anny is een echte topper. Is eerlijk en oprecht en recht door zee. Wist mij de vorige keer precies te vertellen hoe t zat en is uitgekomen. Anny is voor mij the best. Dank je wel lieverd. Amina.




Ervaring van Amina met waarzegster Anny   Ervaring van Amina met waarzegster Anny   Ervaring van Amina geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Violette
  Ervaring met waarzegster Violette
  Ze had veel dingen juist zonder dat ik iets moest zeggen. Was een fijn gesprek.




Ervaring van H met waarzegster Violette   Ervaring van H met waarzegster Violette   Ervaring van H geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sid
  Ervaring met waarzegster Sid
  Lieve Sid, dank voor alle leuke dagelijkse gespreken. Je hebt een ontzettend mooie gave, je kan ook goed coach, mensen en situaties zeer goed aanvoelen. Ik kan uren met jou praten. Alvast dank voor de steun en coaching de laatste maand met mijn onvoorspelbare situaties. Hopelijk wordt alles beter en stabiel vanaf de zomer. Alvast dank voor alle inzichten en adviezen. Je bent zeer goed. Dank aan jou en gidsen. Mooi werk. Groetjes, S.




Ervaring van S. met waarzegster Sid   Ervaring van S. met waarzegster Sid   Ervaring van S. geplaatst op 19 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Super altijd vriendelijk en positief. En het komt uit wat ze zegt.




Ervaring van Linda met waarzegster Romyna   Ervaring van Linda met waarzegster Romyna   Ervaring van Linda geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Wat ben jij een topper. Met weinig info wist jij mij veel veel te vertellen. Zuiver. Een echte medium. Ook wat geheim was. Dankje voor de verduidelijking.
Tot gauw.




Ervaring van Ch. met waarzegster Sissy   Ervaring van Ch. met waarzegster Sissy   Ervaring van Ch. geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Echt een heerlijkheid om met je te spreken. Het voelt als even thuiskomen. Je bent zo scherp in de voorspellingen. Je komt altijd weer met een nieuw inzicht of gebeurtenis in de toekomst. Te grappig. Ik bel je weleens om tijdens het gesprek wegge-ebte gedachten te herinneren; en met jouw antwoorden kan ik het dan in het doosje "afgehandeld" stoppen. Jouw invoelen, manier van praten en vooruitzien met je prachtige woordenschat is uniek in zijn soort. Je bent echt de topper op deze lijn. Dank je wel lieve Zoe. Jouw gave is goud waard.




Ervaring van Spirit! met waarzegster Zoe   Ervaring van Spirit! met waarzegster Zoe   Ervaring van Spirit! geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Donna,ik schrijf nooit een getuigenis maar dit keer kan ik niet anders. Jou voorspellingen dat mijn (ex)vriend mij heeft bedrogen is uitgekomen en je zat er ook juist op dat ik hem op heterdaad zal betrappen. Ik had althans gehoopt dat jij jou zal vergissen maar je zat er dik op. Wil je weten over de liefde dan moet je Donna bellen. Hard maar rechtuit. Niet te onderschatten.




Ervaring van Ruth met waarzegster Donna   Ervaring van Ruth met waarzegster Donna   Ervaring van Ruth geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Luna M
  Ervaring met waarzegster Luna M
  LUNA, voor mij ben je gewoon super. Ik zie jouw als een mentor, vriendin/mams en een super goeie engel, die op m'n pad is gekomen. Volste vetrouwen in je, heel veel liefs. R.




Ervaring van R met waarzegster Luna M   Ervaring van R met waarzegster Luna M   Ervaring van R geplaatst op 18 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Luna M  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Dank voor al je goede adviezen. Je bent super. Ik heb het bericht gestuurd hoor LOL.




Ervaring van Dame van het getal 17 met waarzegster Yoshua   Ervaring van Dame van het getal 17 met waarzegster Yoshua   Ervaring van Dame van het getal 17 geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Karine je had het goed door gekregen die klant is de zelfde avond geweest. U bent een vriendelijke en snel met informatie. Houd je niet te lang aan de lijn waar door ik vaker met u kan bellen bedankt hier voor. Groet van Loes uit Nederland.




Ervaring van loes met waarzegster Karine   Ervaring van loes met waarzegster Karine   Ervaring van loes geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Diana
  Ervaring met waarzegster Diana
  Wat een fijn gesprek en alles klopte. Ik spreek je snel weer.




Ervaring van sinti met waarzegster Diana   Ervaring van sinti met waarzegster Diana   Ervaring van sinti geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Diana  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Dit moeten natuurlijk 5 sterren zijn. Karine is een super lief en super goed medium. Bij haar komen voorspellingen echt uit en ze houdt je niet onnodig lang aan de telefoon.




Ervaring van E. met waarzegster Karine   Ervaring van E. met waarzegster Karine   Ervaring van E. geplaatst op 17 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Lieve Nina. Je bent een engel op aarde. Je geeft me hoop, rust, inzicht en duidelijkheid. Voorspellingen komen uit. Hartelijk dank dat je er voor me bent. Tot de volgende keer. Heel veel liefs T.




Ervaring van T. met waarzegster Nina   Ervaring van T. met waarzegster Nina   Ervaring van T. geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yoshua
  Ervaring met waarzegster Yoshua
  Belde je voor het eerst. Je eerste voorspelling kwam binnen 24 uur uit.
Duidelijk rustgevend en eerlijk verteld wat je moet weten. Bedankt Yoshua voor je hulp en luisterend oor. Zou uren met je kunnen bellen. Tot de volgende keer. Warme groet T.




Ervaring van T. met waarzegster Yoshua   Ervaring van T. met waarzegster Yoshua   Ervaring van T. geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Wat ben jij goed zeg en altijd even lief en geduldig. Komt heel wat uit van wat je zegt.




Ervaring van wendy met waarzegster Karine   Ervaring van wendy met waarzegster Karine   Ervaring van wendy geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Odette
  Ervaring met waarzegster Odette
  Bangelijke paragnoste. Ik bel haar graag. Super vriendelijk en snel to the point. Al heel wat uitgekomen wat ze voorspelde. Mijn vertrouwen heeft ze. Ik weet niet of iemand dit je al s gezegd heeft maar je hebt n heerlijke lach. Tot hoors.




Ervaring van Steenbokske met waarzegster Odette   Ervaring van Steenbokske met waarzegster Odette   Ervaring van Steenbokske geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Lieve Karine, U heeft mij al zo vaak geholpen en elke keer kwam u met voorspellingen die uitkwamen. Van een brief van mijn werk, tot geld dat zou komen en ja dan belde ik u weer voor de liefde en u bleef volhouden dat het goed zou komen. Ik had alle vertrouwen in u. Ook dat is uitgekomen, geduld is een schone zaak. Dank u wel lieve Karine u bent een van de allerbeste mediums. Liefs E.




Ervaring van E. met waarzegster Karine   Ervaring van E. met waarzegster Karine   Ervaring van E. geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Dank voor het fijne gesprek, en je inzichten vond het heel bijzonder wat je door mocht krijgen. Ik hoop dat ik je in de toekomst nogmaals mag spreken.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Zojuist met u gesproken (16 apr 2019) Fingers crossed. Ik laat zeker van me horen als het zover is. Verder absoluut een lieve vrouw en komt snel met antwoorden op je vragen. Kus kus.




Ervaring van S. met waarzegster Cassandra   Ervaring van S. met waarzegster Cassandra   Ervaring van S. geplaatst op 16 april 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Gratiswaarzegster.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Gratiswaarzegster.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratiswaarzegster.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratiswaarzegster.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden