Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratiswaarzegster.nl


  Gratis waarzegster kijkt voor u gratis in haar kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze gratis waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op gratiswaarzegster.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Heel bijzonder consult. Goud eerlijk dat moet een mens hebben. Je bent een topper ga zo door.




Ervaring van Diana met waarzegster Gazali   Ervaring van Diana met waarzegster Gazali   Ervaring van Diana geplaatst op 25 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Petrus
  Ervaring met waarzegster Petrus
  Twee vragen gesteld. Op beide situaties haarscherpe en herkenbare feiten genoemd. Mooie voorspellingen gedaan. April moet uitwijzen of dat contact terugkomt. Ik laat het u weten.




Ervaring van Nik met waarzegster Petrus   Ervaring van Nik met waarzegster Petrus   Ervaring van Nik geplaatst op 25 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Luna M
  Ervaring met waarzegster Luna M
  Ik vind jou in 1 woord Geweldig, altijd op de juiste frequentie en super goed met invoelen, heb er echt vetrouwen in dat het goedkomt en met jou aan mijn zijde, voel ik helemaal in m'n kracht.
Ben nog steeds versteld bij jouw voorspelling voor een 2ling en dan moet je er zeker erbij zijn (denk dat je nu wel weet wie) .
Hartelijk dank uit m'n hart.

En ik spreek je snel

.




Ervaring van R met waarzegster Luna M   Ervaring van R met waarzegster Luna M   Ervaring van R geplaatst op 24 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Luna M  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MB Rhais
  Ervaring met waarzegster MB Rhais
  Humoristische rationele dame die zegt waar het op staat zonder nonsens. Bevestigde dingen zonder op voorhand er wat over te weten. De dame is het waard van gebeld te worden.




Ervaring van Ch met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Ch met waarzegster MB Rhais   Ervaring van Ch geplaatst op 24 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kaatje
  Ervaring met waarzegster Kaatje
  Lieve Kaatje, je fijne woorden en lieve stem herinnerde mij weer hoe ik verder mag gaan. Dank je wel lieverd X.




Ervaring van Lieveheersbeestje met waarzegster Kaatje   Ervaring van Lieveheersbeestje met waarzegster Kaatje   Ervaring van Lieveheersbeestje geplaatst op 24 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sarita
  Ervaring met waarzegster Sarita
  Dank je wel Sarita. Ik ben erg onder de indruk van jouw gave.




Ervaring van Magda met waarzegster Sarita   Ervaring van Magda met waarzegster Sarita   Ervaring van Magda geplaatst op 24 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarita  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Wowwww, echt super goed in zijn werk en ook invoelings vermogen. Goede vibe, aanwinst voor de lijn.
Ben benieuwd of je voorspelling over Rotjeknor mag uitkomen. Je hoort het. Gozert. Whsha, thnx .




Ervaring van Jacky met waarzegster Beau   Ervaring van Jacky met waarzegster Beau   Ervaring van Jacky geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabrina P
  Ervaring met waarzegster Sabrina P
  Hartelijk bedankt voor je duidelijk antwoord en inzicht. We zullen zien hoe alles zich verder evolueert.




Ervaring van karolien met waarzegster Sabrina P   Ervaring van karolien met waarzegster Sabrina P   Ervaring van karolien geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina P  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabrina P
  Ervaring met waarzegster Sabrina P
  Sabrina ik vind je de beste die er is. Hoe jij in het hoofd van iemand kan kijken en karakter bespreken is ongelofelijk. Ik vind het raar dat hier nog niemand iets geplaatst heeft.




Ervaring van Je weet wel wie met waarzegster Sabrina P   Ervaring van Je weet wel wie met waarzegster Sabrina P   Ervaring van Je weet wel wie geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabrina P  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Gunter bedankt you are the best. Je voelt de dingen goed aan paar dingen zijn al uitgekomen in korte tijd. Bedankt je bent een fijn persoon om mee te praten groetjes.




Ervaring van Wendy met waarzegster Gunter   Ervaring van Wendy met waarzegster Gunter   Ervaring van Wendy geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anita
  Ervaring met waarzegster Anita
  Geweldig lieve, zuivere vrouw met een mooie ziel. Die veel mag zien en voelen om door te geven aan de mensen. Ik ben echt gerustgesteld, want het was somber om mij heen. Maar nu heb ik weer hoop en moed. Meer dan 5 sterren waard.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anita   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anita   Ervaring van Anoniem geplaatst op 23 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anita  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kaatje
  Ervaring met waarzegster Kaatje
  Wow, heel bijzonder hoe ze kan invoelen.




Ervaring van S met waarzegster Kaatje   Ervaring van S met waarzegster Kaatje   Ervaring van S geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kaatje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Petrus
  Ervaring met waarzegster Petrus
  Ik kan alleen maar zeggen WAUW. Op alle vlakken zonder iets te zeggen SPOT ON. Ongelooflijk goed. Zelfs zaken die hij niet zomaar kon weten. Echt een goed/ geloofwaardig consult. Daarnaast een oprecht fijne man integer en eerlijk.




Ervaring van Annemiek met waarzegster Petrus   Ervaring van Annemiek met waarzegster Petrus   Ervaring van Annemiek geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dijckje
  Ervaring met waarzegster Dijckje
  Altijd kort en krachtig, altijd juiste waarnemingen. Onthoudt zowel je persoon als verhaal, erg warm en belangstellend naar jou toe ook. Van harte aanbevolen.




Ervaring van Iemand met waarzegster Dijckje   Ervaring van Iemand met waarzegster Dijckje   Ervaring van Iemand geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Dijckje  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annick
  Ervaring met waarzegster Annick
  Meerdere malen heb ik u gebeld. Je bleef bij je standpunt dat ik toen voor onmogelijk hield. Eindelijk maanden later ben ik heel opgelucht dat jouw kaarten de waarheid spraken. Je bent een top medium en ik ben zeer blij. Ik bel je nog. Groetjes S.




Ervaring van S.b met waarzegster Annick   Ervaring van S.b met waarzegster Annick   Ervaring van S.b geplaatst op 22 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Lieve Lieve Meine, je bent voor mij echt de beste. Ik wil je zoveel bedanken na onze gesprekken. Wow, in 1 woord je bent te gek. Je hebt altijd gelijk al zolang ik je bel je zit er nooit naast, ongelofelijk. Jeetje, mijn respect heb je zeker. Ik heb het erg zwaar dat weet je maar elke keer trek je me er weer uit. Ik kan iedereen Meine aanbevelen, hij is zo goed. en hij zal altijd eerlijk zijn. Proberen zeker waard. Liefs, Meisje Roos.




Ervaring van Roos met waarzegster Meine   Ervaring van Roos met waarzegster Meine   Ervaring van Roos geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Isabelle
  Ervaring met waarzegster Isabelle
  Het feit is dat deze geweldige dame geen recentie vraag. Echter wel met zo veel liefde en passie u te woord staat. Ik schrijf deze recentie want Isabelle is een oprecht en zeer kundige dame. Leg uw vertrouwen bij haar en zij geeft u inzicht en vertrouwen waar ik U tegen zeg Chapeau.




Ervaring van Armand met waarzegster Isabelle   Ervaring van Armand met waarzegster Isabelle   Ervaring van Armand geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Isabelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Donna
  Ervaring met waarzegster Donna
  Lieve Donna, je had helemaal gelijk. Ik ben er achtergekomen zoals jij voorspelt had. Wat ben ik dom geweest. Het was hard voor me om mijn ogen te openen. Ik bel je zodra ik jou te pakken krijg. Kus Leya.




Ervaring van Leya met waarzegster Donna   Ervaring van Leya met waarzegster Donna   Ervaring van Leya geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Exena
  Ervaring met waarzegster Exena
  Lieve Exena, wat ben je ongelooflijk liefdevol, scherp, coachend, warm, consistent in wat je zegt. Ik bel je al zo lang en iedere keer weer weet je me te verbazen. Daarnaast geef je me duidelijke tips en inzichten. Ik voel me herboren na ons gesprek. Ik kom dichter bij mijn gevoel en mijn waarheid. Je voelt zo zuiver en oprecht. Ik ben blij dat er mensen zijn zoals jij. Het gaat je goed lieverd en ik bel je weer in de zomer en tot die tijd ga ik genieten, intens leven en mijn innerlijke kompas volgen. Dikke knuffel en veel liefs Lila.




Ervaring van Lila met waarzegster Exena   Ervaring van Lila met waarzegster Exena   Ervaring van Lila geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Exena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marie
  Ervaring met waarzegster Marie
  Wat een aangename persoon en ze stelt u zo gerust. Hopelijk komt alles uit maar dat laat ik wel weten. Dank u.




Ervaring van Sonia met waarzegster Marie   Ervaring van Sonia met waarzegster Marie   Ervaring van Sonia geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Morgane
  Ervaring met waarzegster Morgane
  Dag lieve Morgan, bedankt voor de steun die jij me gaf. Jij bent de bovenste beste. Jij verdient zeker 10 sterren
Alles klopt als een bus. Veel groetjes R.




Ervaring van R met waarzegster Morgane   Ervaring van R met waarzegster Morgane   Ervaring van R geplaatst op 21 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Morgane  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Lieve Thaiis, ik heb je voor de eerste keer gesproken. Maar wat ben jij ee topper. Ik hoop dat je mooie voorspellingen mogen uitkomen en dat ik een liefdesrelatie mag krijgen met de man van dansles en ik snel een nieuwe baan krijg. Ik laat het je zeker weten. xxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Thaiis   Ervaring van Anoniem met waarzegster Thaiis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Wow Gunter, wat een voorspelling. Jij bent de eerste die ik laat weten als dit realiteit wordt, want nu lijkt het nog een grote fantasie. Collega's vn jou zijn een stuk minder uitgebreid in hun antwoorden.




Ervaring van Chantal met waarzegster Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegster Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Lieve Cassandra, u had gelijk. U heeft altijd gelijk. U bent de enige die vaak precies ziet hoe de zaken gaan lopen. Bedankt, mijn dochter en ik gaan van de rust genieten.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem met waarzegster Cassandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Beste Bertt, bedankt voor het luisteren naar mijn verhaal. Wat jij vertelde klopte allemaal, je zei ook om naar me zelf te luisteren en mijn hart te volgen. Wat het verleden betreft moet ik echt eens achter mij laten. Het klopte allemaal wat jij vertelde en het gaf mij weer rust. Nog bedankt Bertt je bent een kanjer.




Ervaring van Floor met waarzegster Bertt   Ervaring van Floor met waarzegster Bertt   Ervaring van Floor geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Christelle
  Ervaring met waarzegster Christelle
  Lieve Christelle Lichtgever, gisteren heb ik een sollicitatiegesprek gehad voor een nieuwe baan. Jij gaf mij al eerder aan dat dit bedrijf het niet gaat worden. Goed gezien. Heb te horen gekregen dat ze verder gaan met een andere kandidaat. Goed gezien op naar een andere baan. Liefs xxx.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Christelle   Ervaring van Anoniem met waarzegster Christelle   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Christelle  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Heb Cassandra heel vaak aan de lijn gehad. Wat een lieve vrouw. Heel zuiver ook en wat ze zegt komt ook echt zo uit. Bedankt Cassandra. Dikke knuffel J.




Ervaring van J. met waarzegster Cassandra   Ervaring van J. met waarzegster Cassandra   Ervaring van J. geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sabine
  Ervaring met waarzegster Sabine
  Sabine is echt een aanrader en een schat van een vrouw. Noemt heel veel dingen op dus hou je pen en papier in de aanslag. Alles wat zij zegt komt ook echt uit. Voor mij 10 sterren waard. Liefs, C. PS het weegschaal verhaal.




Ervaring van C. met waarzegster Sabine   Ervaring van C. met waarzegster Sabine   Ervaring van C. geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Monique, ik heb paar weken geleden een consult van je gehad. En je voorspelling is uitgekomen. Ik heb die baan die ik zo graag wilde. Je bent fantastisch. Dank je wel, liefs Jenny.




Ervaring van Jenny met waarzegster Monique   Ervaring van Jenny met waarzegster Monique   Ervaring van Jenny geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Ik bel je al jaren en altijd heb je het goed. Onvoorstelbaar goed ben je. Naar mijn weten ben je de beste hier op de lijn. Lieve groetjes je weet wel wie.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Sissy is to the point. Binnen 'no time' zoveel informatie dat je van haar krijgt is echt ongelooflijk. Alles wat ze tot op heden heeft verteld is al uitgekomen. Je bent TOP en 1 van de beste bij mediums.nl.




Ervaring van anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van anoniem met waarzegster Sissy   Ervaring van anoniem geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Kachina
  Ervaring met waarzegster Kachina
  Kachina

Ik heb je net gesproken gehad, je bent een heel goed medium. Wat je me wist te vertellen was perfect gewoon. Dankjewel meis ik bel je snel weer. Liefs Annemie.




Ervaring van Annemie met waarzegster Kachina   Ervaring van Annemie met waarzegster Kachina   Ervaring van Annemie geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Kachina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Alex, bedankt voor het fijne gesprek. Ik heb duidelijke antwoorden en inzichten gekregen. Met vriendelijke groeten, Anton.




Ervaring van A met waarzegster Alex   Ervaring van A met waarzegster Alex   Ervaring van A geplaatst op 19 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sharida
  Ervaring met waarzegster Sharida
  Dank je wel Sharida voor het mooie gesprek en de geruststelling. Ga proberen het geduld nog op te brengen. Je hebt me weer het vertrouwen gegeven dat het goed gaat komen. Kon je helaas niet meer bedanken omdat de credits op waren.




Ervaring van A met waarzegster Sharida   Ervaring van A met waarzegster Sharida   Ervaring van A geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Petrus
  Ervaring met waarzegster Petrus
  Beste Petrus, bedankt voor de mooie reading. Je bent een aanrader.
Groet, S.




Ervaring van S met waarzegster Petrus   Ervaring van S met waarzegster Petrus   Ervaring van S geplaatst op 18 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Gratiswaarzegster.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Gratiswaarzegster.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratiswaarzegster.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratiswaarzegster.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden