Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratiswaarzegster.nl


  Gratis waarzegster kijkt voor u gratis in haar kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze gratis waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op gratiswaarzegster.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Roxy
  Ervaring met waarzegster Roxy
  Roxy is nieuw op deze site, ik heb een waanzinnig goede reading gehad. Ze is oprecht, zuiver en eerlijk. Veel liefs van R.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Roxy   Ervaring van Anoniem met waarzegster Roxy   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roxy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Lieve Sanne
Allereerst bedankt voor je in zet voor de mensheid .
En bedankt voor je goede inzicht weer, stay safe xxx.




Ervaring van R met waarzegster Sanne   Ervaring van R met waarzegster Sanne   Ervaring van R geplaatst op 15 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Wat een fijne, zuivere vrouw. Zonder voorkennis wist ze veel te vertellen. Alles klopte. In plaats van dank je wel, tot de volgende keer.




Ervaring van M met waarzegster Desteny   Ervaring van M met waarzegster Desteny   Ervaring van M geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Elena
  Ervaring met waarzegster Elena
  Heel erg bedankt lieve Elena. De lijn werd verbroken vandaar dat ik je niet meer kon bedanken.
Je voelt voor mij zo vertrouwd aan en je hebt mij weer zulke goede inzichten gegeven.
Alles klopt weer wat je ziet voelt en hoort. Ik heb vertrouwen in jouw voorspelling die zeker gaat uitkomen. Ik heb velen gesproken maar jij steekt boven iedereen uit hier op de lijn
Tot Bellens
Liefs
The Secret Appel.




Ervaring van Appel met waarzegster Elena   Ervaring van Appel met waarzegster Elena   Ervaring van Appel geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Lieve Anouk, gisteren had ik je gesproken om te laten weten dat je voorspelling over het contact uitgekomen was.
Toen vroeg je me of ik een onverwachtse rekening had ontvangen.
Ik kon me niets bedenken, maar vandaag viel hij dan toch binnen haha.




Ervaring van N met waarzegster Anouk   Ervaring van N met waarzegster Anouk   Ervaring van N geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Alweer 2 voorspellingen uitgekomen.




Ervaring van M met waarzegster Cassandra   Ervaring van M met waarzegster Cassandra   Ervaring van M geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Noura
  Ervaring met waarzegster Noura
  Lieve Noura, afgelopen jaar heb je me al verschillende voorspellingen gedaan die allemaal uitgekomen zijn, op alle vlakken.
Vandaag heb ik je mogen bellen dat een belangrijke voorspelling is uitgekomen, precies zoals je zei, hij heeft toch helemaal uit zichzelf contact gelegd, wat ik totaal niet verwacht had.
Dankjewel, ik kijk uit naar de rest van je voorspellingen :).




Ervaring van N met waarzegster Noura   Ervaring van N met waarzegster Noura   Ervaring van N geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Noura
  Ervaring met waarzegster Noura
  Voorspelling is uitgekomen. Ik vroeg of ik een bepaalde geldsom zou ontvangen. Je zei onmiddellijk dat je zag dat mijn vader eerder dan mij geld zou ontvangen. Ik kon het niet plaatsen. Ineens ja hoor, Hij werd de 21ste december betaald en ik de 22ste. Nu afwachten op je voorspelling ivm modellen contracten.




Ervaring van N met waarzegster Noura   Ervaring van N met waarzegster Noura   Ervaring van N geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Noura  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Carola is gewoon geweldig. Ik begrijp waarom haar telefoon roodgloeiend staat. Al jaren bel ik haar en zelfs al is mijn stormachtige periode voorbij, ik kan het niet laten om haar te bellen.
Ze ziet en voelt alle dingen aan en kent je door en door. Toppertje.




Ervaring van MADAM met waarzegster Carola   Ervaring van MADAM met waarzegster Carola   Ervaring van MADAM geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tineke
  Ervaring met waarzegster Tineke
  Tineke, er is er maar eentje die altijd het bij het rechte eind heeft en dat ben jij. Soms is het lang wachten vooraleer een voorspelling van jou uitkomt maar het komt zeker en vast. Al enkele keren mogen ervaren dat ik dacht nee deze voorspelling is te zot voor woorden. Maar ja hoor ze komt voor 100 procent uit. Tineke je bent een topwijf met een gave die goud waard is.




Ervaring van Lily met waarzegster Tineke   Ervaring van Lily met waarzegster Tineke   Ervaring van Lily geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Joke
  Ervaring met waarzegster Joke
  Joke, ik spreek je nu iets langer dan 1 jaar. En je hebt het elke keer bij het goede eind. Je stelt me gerust qua studie en werk ook al heb ik soms te kampen met mensen haha. Dank je wel.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Joke   Ervaring van Anoniem met waarzegster Joke   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lisa
  Ervaring met waarzegster Lisa
  Bedankt voor de geruststelling. Ik hou u zeker op de hoogte.




Ervaring van sinti met waarzegster Lisa   Ervaring van sinti met waarzegster Lisa   Ervaring van sinti geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Lieve Cassandra, hartelijk dank voor het fijne gesprek en het goede advies. Ik heb vertrouwen in de toekomst.




Ervaring van Petra met waarzegster Cassandra   Ervaring van Petra met waarzegster Cassandra   Ervaring van Petra geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster An
  Ervaring met waarzegster An
  Lieve an, bedankt voor je super fijne en vooral geruststellende gesprek, de inzichten en adviezen die je mij heb gegeven. Blij met de antwoorden die je mij heb gegeven liefs.




Ervaring van Mel met waarzegster An   Ervaring van Mel met waarzegster An   Ervaring van Mel geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Sophia heeft alweer gelijk. Nog in december een jaarlegging aangevraagd, en ze zag alleen maar positieve mooie gebeurtenissen op mijn pad komen in 2021. De 1e is al uitgekomen, ik heb gister te horen gekregen dat ik een vaste aanstelling krijg. Super gezien Sophia. Nu op naar februari.




Ervaring van L. met waarzegster Sophia   Ervaring van L. met waarzegster Sophia   Ervaring van L. geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Wat een lieve dame ben je toch Sanne, geen woorden voor en wat je me kon vertellen was ongeloofelijk. Was net alsof je in m,n hoofd kon kijken, zo raak was dat. Je heb gelijk moet meer op m,n gevoel vertrouwen. Dankjewel je bent een echte Engel. Door jou zie ik het weer zitten.

Liefs Diana xxx.




Ervaring van Diana met waarzegster Sanne   Ervaring van Diana met waarzegster Sanne   Ervaring van Diana geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vaneza
  Ervaring met waarzegster Vaneza
  Vaneza, super bedankt voor de geweldige Reading en gesprek. Je bent echt een top dame, en ziet het ook zeer goed. Dat van de collega,s klopte als een bus helaas. Maar dat bewijst wel dat je het echt wel correct ziet en weet ik ook zeker dat je andere voorspellingen zeer zeker gaan uitkomen. Ik hou je op de hoogte ivm die man waarvoor ik je belde. Maar twijfel er niet meer aan. Je bent super duidelijk in je uitleg en kijkt ook meerdere keren en dieper met ongelooflijke correcte info. Je bent gewoon super en een super lieve, toffe dame. Ik bel je zeker weer. En hopelijk kunnen we snel weer naar Amerika. Groetjes vicky xxx .




Ervaring van Vicky met waarzegster Vaneza   Ervaring van Vicky met waarzegster Vaneza   Ervaring van Vicky geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Hoe je het doet, dat weet niemand. Maar wat je zegt en voorspelt dat komt gewoon tot in detail uit. Je zei een man plaatst een bestelling maar dan ben je in het buitenland. Voila , zit in het buitenland en ja hoor de bestelling is geplaatst door een man. Anouk, je bent loepzuiver in je voorspellingen, niks meer dan respect voor jou. Dankjewel voor de rode draad in mijn leven. Liefs .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 13 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Hoe je het doet, dat weet niemand. Maar wat je zegt en voorspelt dat komt gewoon tot in detail uit. Je zei een man plaatst een bestelling maar dan ben je in het buitenland. Voila zit in het buitenland en ja hoor de bestelling is geplaatst door een man. Anouk, je bent loepzuiver in je voorspellingen, niks meer dan respect voor jou. Dankjewel voor de rode draad in mijn leven. Liefs .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Celine
  Ervaring met waarzegster Celine
  Dank u Celine voor de mooie gesprekken. U heeft het steeds bij het rechte eind en dank u ook voor de rust die u mij geeft.

Lieve groetjes.




Ervaring van Mathieu met waarzegster Celine   Ervaring van Mathieu met waarzegster Celine   Ervaring van Mathieu geplaatst op 11 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Celine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amber
  Ervaring met waarzegster Amber
  Hoi lieve Amber, ik bel jou regelmatig en hebben ook al een paar jaar regelmatig contact met elkaar. Het is zo vertrouwd geworden. Jij ziet zoveel en je weet het zo goed te brengen. Je bent duidelijk en eerlijk. Je zegt het zoals het is, en dat waardeer ik enorm. Ik bewonder jou warme hart, zo lief en oprecht ben jij. Ik voel mij zeker geen klant bij jou, want zo behandel jij mij niet. Altijd respectvol en begripvol ben jij, en soms streng. Maar dat is helemaal niet erg, dat heb ik ook soms nodig. Ik hoop dat we heel lang nog met elkaar mogen bellen, want daar kijk ik altijd erg naar uit. Dankjewel lieve Amber.

Liefs, Maureen.




Ervaring van Maureen met waarzegster Amber   Ervaring van Maureen met waarzegster Amber   Ervaring van Maureen geplaatst op 11 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ina
  Ervaring met waarzegster Ina
  Ina beschrijft alles zoals het is zonder iets te vertellen. 1 woord en je krijgt een ganse uitleg over de situatie. Er zijn geen woorden voor hoe ze het doet. Ik hoop dat je het aan het rechte eind hebt en dat je voorspellingen mogen uitkomen. Dankjewel Ina. Je bent een topper.




Ervaring van Conny met waarzegster Ina   Ervaring van Conny met waarzegster Ina   Ervaring van Conny geplaatst op 11 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Romyna
  Ervaring met waarzegster Romyna
  Romnya is er de laatste weken om mij echt even door een moeilijke periode heen te helpen. Bedankt dat je altijd zo snel reageert via de mail. Je bent een topper.

Liefs, S.




Ervaring van S. met waarzegster Romyna   Ervaring van S. met waarzegster Romyna   Ervaring van S. geplaatst op 10 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Ik wou je nog bedanken voor je antwoorden. En wat je zegt van het verleden klopt inderdaad over niet praten en jaloers zijn. Je hebt me terug in mijn kracht gezet dankjewel.
Een klein hartje dat groot geworden is, vol vertrouwen ga ik de toekomst in.




Ervaring van tamara met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van tamara met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van tamara geplaatst op 9 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Joke
  Ervaring met waarzegster Joke
  Ze was terecht na een half uur. Ze was niet bij iemand maar op straat aan het zwerven dus ze had het erg koud. Nog bedankt .




Ervaring van K met waarzegster Joke   Ervaring van K met waarzegster Joke   Ervaring van K geplaatst op 9 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mina
  Ervaring met waarzegster Mina
  Lieve Mina hartelijk dank voor je mooie voorspellingen alles is tot in de puntjes uitgekomen. Het was echt de zon, mooi huisje en mooie bloemen. Je bent een topper. Veel liefs van Ingrid.




Ervaring van Ingrid met waarzegster Mina   Ervaring van Ingrid met waarzegster Mina   Ervaring van Ingrid geplaatst op 9 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Destiny
  Ervaring met waarzegster Destiny
  Hele mooie reading top.




Ervaring van Anny met waarzegster Destiny   Ervaring van Anny met waarzegster Destiny   Ervaring van Anny geplaatst op 8 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Lieve Anouk, zonder jou was ik niet zo door de moeilijke situatie met mijn dochter door gekomen. Al je zo gedetailleerde voorspellingen, ongelooflijk. Soms geloofde ik je niet maar bleek keer op keer wel te kloppen. Je adviezen nam ik ook graag van je aan door je kundigheid hierin. Dank je wel voor je enorme, lieve steun. Wilde ik even kwijt. Overigens ben je nog niet van mij af, jammer genoeg. Maar er is gebeurd wat je altijd stellig zei, vooruitgang komt er. Niemand had dit voorzien.




Ervaring van anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Wauw wauw wauw gewoon. Ik sta echt perplex van wat u mij te vertellen had. Dingen die u absoluut niet had kunnen weten. Tijdens gesprek heb ik letterlijk kippenvel gekregen om iets wat u zei. Ik ben echt te spreken over uw gaven. Alles maar dan ook letterlijk alles was gewoon raak. Geen vijf sterren maar tien voor u. U hoort mij zeker weten. Een hele lieve groet, VV (wees).




Ervaring van anoniem met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van anoniem met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van anoniem geplaatst op 8 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Monique
  Ervaring met waarzegster Monique
  Monique is een lieverd, en heeft dingen voorspeld die uitgekomen zijn, wat was ik blij zeg. En elke keer als Monique wat voorspeld komt het uit. Nu nog het allerbelangrijkste in mijn leven, maar ook is voorspeld dat het goed komt. Heb er alle vertrouwen in. Monique is mijn rots in de branding. Altijd vrolijk en een fijne rustige stem.
Tot de volgende keer x Nicolien.




Ervaring van Nicolien met waarzegster Monique   Ervaring van Nicolien met waarzegster Monique   Ervaring van Nicolien geplaatst op 8 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sonja
  Ervaring met waarzegster Sonja
  Beste Sonja, alsnog de beste wensen voor het nieuwe jaar 2021. Zoals je aangegeven hebt over die baan die ik aangeboden kreeg eind van 2020 wat je mij had voorspelt, is het inderdaad toch niet geworden. Degene je weet wie ik bedoel heeft er toe gedragen dat ik de studie niet mocht behalen voor die baan. En de baan is het niet geworden. Ik wil je wel meegeven dat ik je advies meegenomen heb. Dank je wel voor de waarschuwing. Ik kijk uit naar je andere voorspellingen.
Tot horens. Groetjes Vergin.




Ervaring van Vergin met waarzegster Sonja   Ervaring van Vergin met waarzegster Sonja   Ervaring van Vergin geplaatst op 8 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karine
  Ervaring met waarzegster Karine
  Lieve Karine bedankt voor jouw mooie voorspellingen ze zijn allemaal uitgekomen. Ik heb een fantastische vakantie gehad. Veel liefs van jou trouwe beller.




Ervaring van Ingrid met waarzegster Karine   Ervaring van Ingrid met waarzegster Karine   Ervaring van Ingrid geplaatst op 8 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  Al enkele keren gesproken over de situatie met S, en zet me met het juiste advies in mijn kracht. Lieve groetjes van S.




Ervaring van S met waarzegster Dirk   Ervaring van S met waarzegster Dirk   Ervaring van S geplaatst op 7 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Leandra
  Ervaring met waarzegster Leandra
  Super lieve warme dame, op een lieve rustige manier toch oogjes proberen te openen. Wetende dat er gevoel is. Wat kan ik zeggen, de kaartjes klopten gewoon en dan zo'n lieve begripvolle benadering. U bent echt lief. Dikke knuffel en tot snel. U weet wel wie (liever ondervinden dan spijt).




Ervaring van Anoniem met waarzegster Leandra   Ervaring van Anoniem met waarzegster Leandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Gazali is de beste op de lijn wil je een oprecht en eerlijk antwoord dan moet je bij hem zijn. Zijn voorspellingen kloppen tot nu toe.

Groetjes van Natalie.




Ervaring van Natalie met waarzegster Gazali   Ervaring van Natalie met waarzegster Gazali   Ervaring van Natalie geplaatst op 7 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Gratiswaarzegster.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Gratiswaarzegster.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratiswaarzegster.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratiswaarzegster.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden