Home Ervaringen Gratis Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Gratiswaarzegster.nl


  Gratis waarzegster kijkt voor u gratis in haar kristallen bol
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Stier door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door gratis waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door gratis waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door gratis waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consultatie
E-mail Consultatie
Foto Reading
Gratis horoscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze gratis waarzegsters uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op gratiswaarzegster.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Sanne, je bent een topvrouw. Bedankt voor alles 't bevestigen van m'n gevoel, superb. Ga je zeker weer een x bellen.

Xxx
R.




Ervaring van R met waarzegster Sanne   Ervaring van R met waarzegster Sanne   Ervaring van R geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Zij is echt heel goed. Geen nonsens. Geen lange gesprekken. Straight to the point. Gewoonweg top.




Ervaring van Vrouw met waarzegster Sissy   Ervaring van Vrouw met waarzegster Sissy   Ervaring van Vrouw geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Richard
  Ervaring met waarzegster Richard
  Hai Richard, ik heb je net gesproken.
Helaas verbrak het verbinding.
Hoop je gauw te spreken, ik vond het een fijn gesprek.




Ervaring van Rishma met waarzegster Richard   Ervaring van Rishma met waarzegster Richard   Ervaring van Rishma geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Richard  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Qikyra
  Ervaring met waarzegster Qikyra
  Wat een fantastisch gesprek heb ik met u gehad. U had exact de juiste omschrijving vd mensen uit m n verleden en omschreef mijn dierbare zoons precies zoals ze zijn. Ik weet nu ook zeker dat ik het goede pad bewandel en mag het oude negatieve achter me laten. Qikyra, nogmaals dank En tot hoor ns. X.




Ervaring van O met waarzegster Qikyra   Ervaring van O met waarzegster Qikyra   Ervaring van O geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Qikyra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vitta
  Ervaring met waarzegster Vitta
  Intens dankbaar ben ik voor de prachtige en liefdevolle coaching van Vitta. Het is te groot voor woorden dat zij mij heeft bijgestaan in de periode dat ik mij wilde ontwikkelen.

Tijdens de coaching beschrijft Vitta alles zo mooi, duidelijk, liefdevol en vooral geduldig.

Een prachtige en waardevolle coaching en waarbij het bewustzijn hieruit heeft mogen voortgekomen.

Door te leven vanuit mijn hart gaat er nu een pad voor me open, ondoorgrondelijk en speciaal. Ik voel de liefde van Hierboven en word ook daardoor heel bewust van het verdere zijn. Mij hart, mijn hele bestaan heeft nu antwoorden op vragen gekregen die ik al langer koesterde.

Ik kan nu spreken vanuit mijn hart, zuiver en puur en hoop dat de mensheid deze liefde ook kan aanvoelen.

Deze coaching heeft me nog sterker gemaakt in mijn vertrouwen in het eeuwige leven.

Een prachtige mens, om mensen bewust te verhogen.

Bedankt Vitta, dat ik het contact met mijn ziel via jou mocht vinden.

In diepe Liefde en dankbaarheid,.




Ervaring van Rana met waarzegster Vitta   Ervaring van Rana met waarzegster Vitta   Ervaring van Rana geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  topvrouw met een hart van goud. Zeker de moeite om eens te bellen.




Ervaring van Tim met waarzegster Sanne   Ervaring van Tim met waarzegster Sanne   Ervaring van Tim geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  Fijne gesprek gehad met Sissy zo daarnet. Fijne en leuke dame om mee te praten. Zegt hoe het zit en draait er niet om heen. Top dame. Zeker een aanrader .




Ervaring van Stefanie met waarzegster Sissy   Ervaring van Stefanie met waarzegster Sissy   Ervaring van Stefanie geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sanne
  Ervaring met waarzegster Sanne
  Lieve Sanne, sprak je vorige week en je zag dat ik bericht zou krijgen heel snel, je advies was om het even los te laten,en het universum z,n werk laten doen, en je heb gelijk ik heb de baan, en het contact is terug tussen hem en mij zo blij mee wilde je bedanken voor je mooie inzichten, en de rust die je gaf. Liefs An en tot snel topppertje.




Ervaring van An met waarzegster Sanne   Ervaring van An met waarzegster Sanne   Ervaring van An geplaatst op 16 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mina
  Ervaring met waarzegster Mina
  Vanmorgen heb ik mina gesproken, wat een geweldige medium, bemoedigend en hoopvolle voorspelling, een aanwinst op de lijn.
Ik bel je gauw weer een dikke xxxxx Joy.




Ervaring van Joy met waarzegster Mina   Ervaring van Joy met waarzegster Mina   Ervaring van Joy geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mathilda
  Ervaring met waarzegster Mathilda
  In 1 woord perfect. Bellen waard, ze voelt goed aan, en geeft snelle zuivere antwoorden. Vrouw die oprecht en vriendelijk is.




Ervaring van Sel met waarzegster Mathilda   Ervaring van Sel met waarzegster Mathilda   Ervaring van Sel geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Seonah
  Ervaring met waarzegster Seonah
  Beste seonah. had je juist aan de lijn. Ik vond het een super gesprek en je voelde mijn situatie heel goed aan.
Je hebt me gerust kunnen stellen en zal zeker niet opgeven. dank je wel en ik bel je zeker nog eens op.




Ervaring van Sarah met waarzegster Seonah   Ervaring van Sarah met waarzegster Seonah   Ervaring van Sarah geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Seonah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Petrus
  Ervaring met waarzegster Petrus
  Dank je wel Petrus voor het zo eerlijke en heldere consult rond mijn werksituatie.




Ervaring van sara met waarzegster Petrus   Ervaring van sara met waarzegster Petrus   Ervaring van sara geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Petrus  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Rin
  Ervaring met waarzegster Rin
  Hey Rin heb geobserveerd over de persoon ,en je heb gelijk zeg .heel goed van je en er is iets uit gekomen .ik kan nu er iets mee doen thx ik blijf je bellen tot volgende keer en
gesprek met u was heel goed .

B R.




Ervaring van B  R met waarzegster Rin   Ervaring van B  R met waarzegster Rin   Ervaring van B R geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Rin  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Sorry Sorry Gunter nooit heb ik in de gaten gehad dat ik de sterretjes moest aan klikken ten onrechte kreeg je daar door er maar 3 .

Bij deze de 5 sterren die je echt verdient , meer dan dat verdien je met je mooie gave.

tot snel.




Ervaring van moeder theresa met waarzegster Gunter   Ervaring van moeder theresa met waarzegster Gunter   Ervaring van moeder theresa geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tessa
  Ervaring met waarzegster Tessa
  Tessa ziet hetgeen dat er speelt bijzonder juist. Bij mijn oudste zoon zag ze dat hij zou slagen maar dat het om 2 vakken zou spannen. Dat klopte exact, hij heeft een her moeten doen en is uiteindelijk geslaagd.




Ervaring van O met waarzegster Tessa   Ervaring van O met waarzegster Tessa   Ervaring van O geplaatst op 15 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tess
  Ervaring met waarzegster Tess
  Tess 1 woord top. Zo veel mediums gesproken, maar zij heeft in alles verheldering gegeven, aanrader.




Ervaring van Sel met waarzegster Tess   Ervaring van Sel met waarzegster Tess   Ervaring van Sel geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mathilda
  Ervaring met waarzegster Mathilda
  Dag Mathilda,

ik heb je zonet gesproken, je wist rust te brengen en kwam duidelijk over.
Momenteel zit ik in een groeiproces waar ik veel uit ga leren.
wat er verder komen zal zal wel duidelijk worden als het komt.
lk ben alvast benieuwd naar wat er me te wachten staat.
bedankt
karolien.




Ervaring van karolien met waarzegster Mathilda   Ervaring van karolien met waarzegster Mathilda   Ervaring van karolien geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mathilda
  Ervaring met waarzegster Mathilda
  Ik had deze dame eerder gesproken, en ik vind haar zo goed en zuiver. Bedankt van Carolien.




Ervaring van Carolien met waarzegster Mathilda   Ervaring van Carolien met waarzegster Mathilda   Ervaring van Carolien geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Beste Gunter.

Dank je wel voor het mooie en bijzondere gesprek, je ben een fijn medium en mens om mee te praten. Zo zuiver en oprecht vind je maar weinig, je bent een TOPPER GUNTER.

tot snel.




Ervaring van moeder theresa met waarzegster Gunter   Ervaring van moeder theresa met waarzegster Gunter   Ervaring van moeder theresa geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Patricia
  Ervaring met waarzegster Patricia
  Patricia is top. Ziet dingen juist, lief eerlijk en zeer geduldig.
Neemt je serieus.

Een aanrader.

Dankjewel Patricia voor je super geduld en je uitgebreide antwoorden. xx Karin.




Ervaring van Karin met waarzegster Patricia   Ervaring van Karin met waarzegster Patricia   Ervaring van Karin geplaatst op 14 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Patricia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mathilda
  Ervaring met waarzegster Mathilda
  Zelfs een naam van iemand die ik ken kon ze opnoemen. Erg onder indruk. Bedankt. :).




Ervaring van J. met waarzegster Mathilda   Ervaring van J. met waarzegster Mathilda   Ervaring van J. geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Top vent , eerlijk en oprecht en helpt me al voor een zeer lange periode. niks geen valse beloftes en houd je niet langer aan de lijn dat nodig Is .




Ervaring van L met waarzegster Gazali   Ervaring van L met waarzegster Gazali   Ervaring van L geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mathilda
  Ervaring met waarzegster Mathilda
  Mathilda is geweldig. Bel haar.
Ik kreeg zelfs een boodschap van mijn overleden oom. Echt heel bijzonder.




Ervaring van B met waarzegster Mathilda   Ervaring van B met waarzegster Mathilda   Ervaring van B geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annick
  Ervaring met waarzegster Annick
  Annick, je bent ongelofelijk goed . De moeite waard om jou te bellen .




Ervaring van K met waarzegster Annick   Ervaring van K met waarzegster Annick   Ervaring van K geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Annick
  Ervaring met waarzegster Annick
  Annick, je bent ongelofelijk goed . De moeite waard om jou te bellen .




Ervaring van K met waarzegster Annick   Ervaring van K met waarzegster Annick   Ervaring van K geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Dag lieve schat. Dank u voor uw consult. Ik zal zeker doen wat u adviseerd. Het gaat nu rustig tussen hun. Ik heb ze gekalmeerd. En voorlopig blijft ze hier. Ze missen elkaar wel want ze is nu ergens anders maar ze is best verdrietig geweest. En hij vind het ergens zielig voor haar. Ik heb het wel voor elkaar dat ze gewoon hier kan komen en niemans is boos meer. Ik ga precies doen wat u zegt. Super dank voor alles. We houden contact ok. Veel liefs San. B.




Ervaring van San. met waarzegster Gunter   Ervaring van San. met waarzegster Gunter   Ervaring van San. geplaatst op 13 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marco
  Ervaring met waarzegster Marco
  Marco je bent een top medium , je ziet de dingen die er zijn. en jou voorspelling
komen ook wel uit dus je gaat mij nog terug horen .als ik nog met iets zit
ik raad dan iedereen aan om Marco te bellen.




Ervaring van anomiem met waarzegster Marco   Ervaring van anomiem met waarzegster Marco   Ervaring van anomiem geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Marco  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Bedankt voor de afgelopen tijden. Je zat er altijd Boem. bovenop. Je hebt me geholpen met een dosis humor. Curryworst smaakt beter dan paella gunter. Ook op een huwelijksfeest.




Ervaring van Vrouw met waarzegster Gunter   Ervaring van Vrouw met waarzegster Gunter   Ervaring van Vrouw geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sid
  Ervaring met waarzegster Sid
  Wat ben ik blij dat ik U mag spreken.
U bent thuis in
alles wat ik U vraag .U brengt het op zo een fijne, aangename manier ,en waar .
ONGELOOFWAARDIG.
U gaat nog zeker van mij horen ,weet dat ik U hulp nog zeker nodig heb .
Graag tot horens
Dankje.




Ervaring van onbekend met waarzegster Sid   Ervaring van onbekend met waarzegster Sid   Ervaring van onbekend geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anne
  Ervaring met waarzegster Anne
  Anne brengt je bij jezelf .en belooft geen gouden bergen. maar is realistisch en helpt je te helen.




Ervaring van Ria met waarzegster Anne   Ervaring van Ria met waarzegster Anne   Ervaring van Ria geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Anne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tessa
  Ervaring met waarzegster Tessa
  Nog een aanvulling op wat Tessa begin juni zei: een collega doet zich anders voor omdat ze jaloers is. Dit is uitgekomen en nu in volle gang. Wederom een bevestiging. Nu nog het laatste dat ze zei over de liefde en dan is het lijstje afgewerkt.




Ervaring van Sarah met waarzegster Tessa   Ervaring van Sarah met waarzegster Tessa   Ervaring van Sarah geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Tessa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mathilda
  Ervaring met waarzegster Mathilda
  Net een gesprek gehad met Mathilde. De verbinding was niet zo goed maar ze gaf wel enkele rake dingen mee. Ik ben tevreden.




Ervaring van Sarah met waarzegster Mathilda   Ervaring van Sarah met waarzegster Mathilda   Ervaring van Sarah geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amber
  Ervaring met waarzegster Amber
  Altijd sta je voor me klaar.
Je biedt steeds een luisterend oor.
Ik kan altijd bij jou terecht.
Bevestigen en voorspellingen komen altijd uit.
En daar bedank ik je nu voor.

Toch blijft S. in mijn kaarten terug komen,en toch blijf ik benieuwd.

We blijven in contact, en tot snel.

Groetjes Angela .




Ervaring van Angela met waarzegster Amber   Ervaring van Angela met waarzegster Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Karlien
  Ervaring met waarzegster Karlien
  Whauw mooi gesprek, heel bijzonder ben jij.
Dank voor het gesprek.
Groeten,
Frank
.




Ervaring van Frank met waarzegster Karlien   Ervaring van Frank met waarzegster Karlien   Ervaring van Frank geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mathilda
  Ervaring met waarzegster Mathilda
  Lieve Mathilda, mensen komen niet zomaar op ons pad ik waardeer erg ons gesprek.
Bedankt voor jouw toelichting over mijn essentie en hond.
Uw informatie komt niet uit de astrale laag doch uit de lichtsferen, ik kan een gesprek met jou enkel aanbevelen.
Lieve groet.




Ervaring van x met waarzegster Mathilda   Ervaring van x met waarzegster Mathilda   Ervaring van x geplaatst op 12 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Gratiswaarzegster.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Gratiswaarzegster.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Gratiswaarzegster.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  
 

       
  Copyright © 2008 - Gratiswaarzegster.nl. Mobiele app | Microbel | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden